Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BURSADA HYUNDAİ İÇİN ÜRETİLEN H350 HAFİF TİCARİ ARAÇ BANTTAN İNDİ

Bursa'da Karsan tarafından, Avrupa'da satılmak üzere Hyundai Motor Company için Türkiye'de tasarlanıp üretilen yeni H350 hafif ...

Bursa'da Karsan tarafından, Avrupa'da satılmak üzere Hyundai Motor Company için Türkiye'de tasarlanıp üretilen yeni H350 hafif ticari araç banttan indi. 

Karsan'nın Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında yapılan lansmana Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Karsan Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç, Huyundai Motor Company Başkan Yardımcısı Byung Tea Yea katıldı. Avrupa pazarları için Türkiye'de tasarlanıp üretilen ve 2016'da satışa sunulacak yeni aracın, Huyundai H350, "Cargo Van", "Şasi" kamyonet ve "Minibüs" tiplerinde olacağı belirtildi. 

Karsan Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç Türkiye'nin 2023 hedeflerini yakalaması için yerli otomobile ihtiyaç olduğunu ifade etti. Kıraç, "Türkiye markalarını yapmak mecburiyetindedir. 

Türkiye kendi markalarını her sektörde yapmak zorundadır. Bunun için de bizim yeni ve hızlı bir yapı içinde çok hızlı bir adım atmamız lazım. O da bize yardımcı olacak ar-ge kuruluşlarını oluşturmak mecburiyetindeyiz." dedi. Zaman