Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW İSTANBUL AUTOSHOW 2015 TE

Borusan Otomotiv BMW standı BMW marka felsefesini oluşturan ve pek çok temayı temsil eden modeller ile 14. Salonda yer alıyor.  1500...

Borusan Otomotiv BMW standı BMW marka felsefesini oluşturan ve pek çok temayı temsil eden modeller ile 14. Salonda yer alıyor. 

1500 m2 alana kurulu 2 katlı stantta aşağıdaki model dağılımında 25 otomobil sergileniyor ve verimlilik ile performansı bir arada sunan BMW EfficientDynamics felsefesi, teknoloji ve mobilite iletişimini bir araya getiren BMW ConnectedDrive yer alıyor. 

BMW'nin genişleyen ürün gamı ile birlikte yenilenen 1 Serisi ve 6 Serisi BMW standlarındaki yerini aldı. 
- Yeni BMW 1 Serisi - BMW 2 Serisi Active Tourer - Yeni BMW 2 Serisi Gran Tourer - BMW 2 Serisi Cabrio - BMW 2 Seris Coupé - BMW 3 Serisi Sedan - BMW 3 Serisi Gran Turismo - BMW 4 Serisi Cabrio - BMW 4 Serisi Gran Coupé - BMW 5 Serisi Sedan - BMW 5 Serisi Gran Turismo - Yenilenen BMW 6 Serisi Cabrio - Yenilenen BMW 6 Serisi Gran Coupé - BMW 7 Serisi - BMW M3 Sedan - BMW M4 Coupé - BMW X3 - BMW X4 - BMW X5 M - BMW X6 M - BMW i3 - BMW i8 

BMW markasının temelini oluşturan "keyif" kavramı; renkli görsellik, minimal bir anlayışla tasarlanmış lounge alanı ve teknolojinin vurgulandığı tüm noktalarda hissediliyor. Ürün grupları ve sunulan hizmetlere yönelik adalar şeklinde tasarlanan stantta ayrıca; 

 - Ziyaretçilerinin ihtiyaçlarına yönelik dizayn edilebilen cazip ödeme koşulları ve finansman imkanları ile anında sonuçlanan kredi imkanı hizmeti sunan Premium Finance, 
- BMW Onaylı Kullanılmış Otomobillere sahip olmak isteyenler için BMW Premium Selection, 
-Dilediğiniz özelliklerdeki otomobili, kolay ve esnek kira sureleri ve ödeme seçenekleri ile kiralama hizmeti sunan Premium Kiralama, 
- Değişik jant seçeneklerinin ve BMW Butik ürünlerinin görülüp, satın alınabileceği sergileme alanı da bulunuyor. 

 M Corner: Dünyanın en güçlü harfi "M" Stantta, Kasım ayında Los Angeles Otomobil Fuar'ında lansmanı gerçekleştirilen BMW X5 M ve BMW X6 M 4.4 litrelik V8 M TwinPower Turbo, 575 beygir gücündeki motorları ile yer alırken BMW M3 Sedan ve BMW M4 Coupé modelleri, 431 beygir gücündeki BMW TwinPower Turbo V8 motorlarla yerini alıyor. 

Çift çubuklu böbrek ızgaralar, ön rüzgarlıktaki geniş, üç parçalı hava girişi ve on milimetre genişletilen M çift egzoz çıkışı gibi özelliklerin tamamı otomobillerin daha etkileyici görünmesi için tasarlanmıştır. 

BMW i Corner: Elektriğin en çarpıcı hali ve Otomobilin Geleceği BMW i3 Emisyonsuz mobilite için tasarlanan dünyanın ilk premium elektrikli otomobili olarak tanımlanan BMW i3, "2014 Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı", "2014 Dünyanın En Yeşil Otomobili", "2014 Yılın Seri Üretim Otomobil İç Tasarımı" ve "2015 Yılın Yeşil Otomobili" ödülleri ile gücünü gösterdi. Karbon fiber takviyeli plastikten (CFRP) üretilen yolcu hücresiyle dikkatleri çeken BMW markasının karakteristik özelliklerini taşıyan BMW i3, 170 beygir güç ve 250 Nm tork üreten elektrik motoruyla 7.2 sn'de 0-100 km/s hızlanıyor. 
BMW i3'ün lityum iyon bataryası gündelik kullanımda, sürüş stili ve çevre şartlarına bağlı olarak 100 ila 130 kilometre gibi bir menzili görebilmesine olanak verirken bu menzil, ECO PRO modunda 20 kilometre kadar ve ECO PRO+ modunda yine 20 kilometre daha yükselerek 170 km'ye kadar varan bir menzile ulaşmasını sağlıyor. 

 BMW i8 BMW'nin yeni nesil otomobil teknolojilerinin amiral gemisi, spor otomobillerin geleceğini belirleyen, lazer aydınlatma teknolojisine sahip ilk seri üretim otomobili unvanını taşıyan, 1.5 litre silindir hacimli 231 beygir gücündeki BMW TwinPower Turbo benzinli motoru ve 131 beygir gücündeki elektrikli motora sahip BMW i8 0-100 km hızlanmasını 4.5 saniyenin altında gerçekleştiriyor. 

BMW i8'in dolu bir yakıt deposu ve tam olarak şarj edilmiş bataryayla kat edebileceği maksimum mesafe COMFORT modunda 500 kilometrenin üzerinde olup, ECO PRO modunda bu yüzde 20 oranında arttırılabilmektedir. BMW Genius BMW Genius uzman satış danışmanlarından farklı olarak yeni medya ve teknolojiler ile gelenekselin dışında BMW markası ve ürünlerini otomobil severlere anlatarak, eğer isterlerse, satış danışmanlarına yönlendirmek üzere Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları'nda görevli uzmanlardır. 

BMW Genius'lar marka değerlerini ve ürün özelliklerini ziyaretçilere anlatmak ve ayrıntılılarıyla sorularını cevaplandırmak üzere BMW standında bulunuyorlar. 

 Yeni BMW 1 Serisi Yeni BMW 1 Serisi iyileştirilmiş iç tasarım ve daha kapsamlı standart donanım ile çok daha sportif bir görünüme kavuştu. Öne çıkan özelliklerin başında genişletilmiş BMW böbrek ızgaraları ve düzleştirilmiş LED farlar yer alıyor. BMW L tasarımına sahip Led arka stop lambalar ön tarafın daha dinamik görünmesini sağlıyor. Yeni BMW 1 Serisi ilk kez üç silindirli benzinli veya dizel motor seçenekleriyle birlikte sunulmaktadır. 

 Yeni BMW 1 Serisi Türkiye pazarına  motor seçenekleri ile sunulmuştur. 

 - BMW 118i: 136bg/100kW gücünde 1.6 lt dört silindirli benzinli motor, 8,7 saniyede 0 - 100km/sa hız, 5,7 lt/100km, 133gr/km CO2. 

- BMW 120i: 177bg/130kW gücünde 1.6 lt dört silindirli benzinli motor, 7,2 saniyede 0 - 100km/sa hız, 5,7 lt/100km, 133gr/km CO2 
- BMW 116d: 116bg/85kW gücünde 1.5 lt üç silindirli dizel motor, 10,3 saniyede 0 - 100km/sa hız, 3,9 lt /100km, 97 ile 103gr/km CO2. 
- BMW 116d EfficientDynamics Edition: 116bg/85kW gücünde 1.5 lt üç silindirli dizel motor, 10,4 saniyede 0 - 100km/sa hız, 3,4 lt/100km, 89gr/km CO2. 

BMW 2 Serisi: Ailenizin Yeni Üyesi BMW 2 Serisi Coupé BMW 2 Serisi Coupé özellikle çevik BMW modellerinin geleneğini sürdüren kompakt boyutları, arkadan itiş özelliği, dinamik süspansiyon ayarları ve 1.5 lt, 136 bg ve 220 Nm tork üreten yüksek motor gücüyle dikkat çekiyor ve bu özellikleri ile BMW model yelpazesi içinde BMW 1 Serisi Coupé'nin yerini aldı. 

BMW 2 Serisi Cabrio 2014 yılının başında başlayan 2 Serisi Coupé ve ardından 2 Serisi Active Tourer ile genişleyen BMW 2 Serisi ailesi, Yeni BMW 2 Serisi Cabrio ile daha heyecan verici bir boyut kazandı. 

Elektrikli kumaş tavan, ek yalıtım ve akustik konfor sunarken, 50km/sa'e kadar olan hızlarda sürüş esnasında 20 saniyeye kadar açılır ve kapanır. BMW 2 Serisi Cabrio 1.5 litre hacminde 136 beygir gücündeki TwinPower Turbo benzinli motor ile benzersiz sürüş deneyimini, estetik ve konfor ile buluşturuyor. 

BMW 2 Serisi Gran Tourer BMW 2 Serisi Gran Tourer, dinamik BMW tasarımı, üstün performans ve örnek oluşturan yakıt ekonomisi sunarken, yedi koltuk seçeneği ile daha da fazla alan sunuyor. Bu sınıfta dört çeker sistemiyle birlikte sunulacak tek MPV'dir. 

Türkiye'de aşağıdaki 2 motor seçeneği ile sunulacaktır. 
- BMW 218i Gran Tourer: 1.5 litre üç silindirli benzinli motor, 136bg, 9,5 saniyede 0-100 km/sa hız, 5,1-5,5l/100 km, CO2 119-127gr/km.
- BMW 216d Gran Tourer: 1.5 litre üç silindirli dizel motor, 116bg, 11,1 saniyede 0-100 km/sa hız, 3,9-4,2l/100 km, CO2 104-111gr/km. 

Yenilenen BMW 6 Serisi BMW 6 Serisi Coupé, 6 Serisi Cabrio ve 6 Serisi Gran Coupé modellerinin yeni tasarım detayları ve ek iyileştirmeler ile güncellenmiş versiyonları 640d xDrive motor seçeneği ile tüm Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları'nda Mayıs ayı itibariyle yerlerini aldılar. 

Yenilenen BMW 6 Serisi ile yeni nesil Adaptif Led Farlar ve her motor seçeneğinde xDrive seçeneği sunuluyor. Genişletilmiş hava girişleri ile genişletilmiş çift egzoz çıkışı ve geliştirilmiş motor sesi sportif tasarımı belirginleştiriyor. 

BMW X Ailesi X modelleri BMW markasının dinamik ve estetik yönünü ortaya koyan güçlü modellerdir. Coupé şıklığı ve spor otomobil dinamikleri ile aynı zamanda markanın Premium yanını da temsil etmektedirler. 

2. nesil BMW X3 zenginleştirilmiş standart donanımı ve 170 beygir gücünde 1.6 litre TwinPower Turbo motor seçeneğini, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini aynı anda sunuyor. Klasik Coupé karakterini ve X modellerinin gücünü bir araya getiren BMW X4, Premium kompakt sınıfında dünyanın ilk spor aktivite Coupé'sidir. 

190 beygir gücündeki 2.0 litre TwinPower Turbo motor seçeneği ile BMW X4, heyecan vericici farklı tasarımı, üstün dinamizm ve çevikliği ile stantta yerini aldı. BMW ConnectedDrive BMW ConnectedDrive, sürüş asistanları ve hizmetler & aplikasyonlar olmak üzere pek çok teknolojik öğenin bir arada sunulmasıdır. 

BMW, otomobil içinden aplikasyon satın alınabilen ilk Premium otomobil markasıdır. BMW ConnectedDrive'ın sürüş asistanları arasında renkli BMW Head-up Display ekranından, dur-kalk fonksiyonuna sahip aktif cruise control'e kadar pek çok destekleyici konfor ve güvenlik donanımı bulunmaktadır. 

BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Aplikasyonları içerisinde saniyelerin bile fark yaratacağı durumlara en hızlı şekilde müdahale edebilecek, hayat kurtarıcı fonksiyonlar da yer almaktadır. 

 - BMW Acil Durum Çağrısı: Otomobilde bulunan bir SOS butonu ve yine otomobilin içine fabrika çıkışlı olarak entegre edilmiş bir SIM kart ile, otomobilde oluşan herhangi bir acil durumda vakit kaybedilmeden müdahale imkanı sağlar. 

- BMW TeleService: BMW modelleri yaklaşmakta olan periyodik bakımlarını, kullanıcılarının tercih etmiş olduğu yetkili servise kendisi bildirerek, kullanıcılarının randevu için aranmasını sağlıyor. Yol Yardım gerektiği zaman, otomobilin içine fabrika çıkışlı olarak entegre edilmiş SIM kart sayesinde, Call Center'a otomobilin durumu ve lokasyonu hakkında bilgi veriyor. 

- BMW Uzaktan Erişim: Opsiyonel olarak alınabilen bu özellik, akıllı telefona indirilecek My BMW Remote uygulaması ile otomobilin son park ettiği yerin haritada görülmesini (max. 1,5 km menzil içerisinde), kullanıcının dünyanın neresinde olursa olsun otomobilin kapılarını yine uygulama üzerinden kilitleyip