Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SODEXO FUELPASS İLE YAKIT ALIRKEN KAZANIN

Yemek kartı ve çekleri ile çalışan yan hakları, hediye çekleri ile teşvik ve ödüllendirme alanlarında yaşam kalitesi hizmetleri sunan Sodex...

Yemek kartı ve çekleri ile çalışan yan hakları, hediye çekleri ile teşvik ve ödüllendirme alanlarında yaşam kalitesi hizmetleri sunan Sodexo, şimdi de harcama yönetimi alanında sizlere yeni bir hizmet sunuyor. 

Sodexo Restaurant Pass ve Gift Pass hizmetlerinde olduğu gibi, Sodexo Fuel Pass ile de akaryakıt harcamalarınızda hem operasyonel yüklerinizi azaltacak hem de çalışanlarınıza kullanım kolaylığı ve zaman kazandırırken, kazançlı satın alma koşullarından faydalanacaksınız. 

Türkiye’nin lider akaryakıt ve madeni yağ dağıtım şirketi Petrol O fisi ile bir iş birliğine imza atan Sodexo, “Sodexo Fuel Pass” hizmeti ile şirketinize kazançlı satın alma fırsatı ve yakıt giderlerini kontrol altına alma imkanı sağlıyor. 

İster tek bir şirket aracınız, ister filonuz için Sodexo Fuel Pass hizmetinden faydalanabilir, bu sayede akaryakıt harcamalarınızda kazanabilir, ödeme ve kontrol kolaylığından yararlanabilirsiniz. 

Çalışanlar için faydaları
Araçtan dışarı çıkmadan yakıt dolumu yapabilirler Avans yok, limit derdi yok Kredi kartı veya nakit para kullanmazlar Zamanı verimli kullanırlar Masraf belgesi hazırlamak için zaman kaybetmezler Mutlu çalışan verimli işyeri Ödeme gününü beklemek zorunda kalmazlar ....
 
 

Hiç yorum yok