Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAZDA CX-3 AVRUPA PREMİER' İ CENEVREDE YAPILDI

Mazda, tüm yeni nesil modellerini 85’inci Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez bir araya getirdi. Standın yıldızı ise Avrupa prömiyerini yapa...

Mazda, tüm yeni nesil modellerini 85’inci Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez bir araya getirdi. Standın yıldızı ise Avrupa prömiyerini yapan yeni Mazda CX-3 oldu. 
Los Angeles Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilen dünya prömiyerinden sonra heyecanla beklenen Mazda’nın ilk küçük SUV modeli, KODO adı verilen ‘Hareketin Ruhu’ tasarım akımına sahip.

 CX-3, Mazda’nın tipik sportif yol tutuşuyla, performans ve yakıt tüketimi (100 km’de yalnızca 4.0 litreden başlayan yakıt tüketimi ve kilometre başına 105 gram CO2 emisyonu) arasında kurulan mükemmel dengeyi bir araya getiriyor. 

Önden çekişli ya da dört tekerlekten çekişli, benzinli ya da dizel modelleri, internete bağlanma teknolojisi ve geniş aktif güvenlik sistemi özellikleriyle sürücülere çok geniş seçenek sunuluyor. 
CX-3’e, efsanevi hafif roadster modelini dördüncü nesle taşıyan yeni Mazda MX-5 eşlik etti. Mazda’nın ikonik modelinde 160 HP güç üreten iki SKYACTIV-G benzinli motorlardan birisi yer alıyor. 

Model aynı zamanda Mazda’nın gelişmiş rölantide durma özelliği olan i-stop ve fren enerjisi yenileme sistemi olan i-ELOOP ile birlikte geliyor. Mazda standında aynı zamanda Mazda’nın mevcut otomobillerinin iki yeni versiyonu olan Mazda CX-5 2015 ve Mazda6 2015 modelleri de yer aldı. 

Öte yandan yeni Mazda2, yakın zamanda gerçekleştirilen lansmanının ardından Mazda’ya birçok ödül kazandırdı. Bu modeller, geçtiğimiz altı ayda tam beş otomobilin tanıtılması ile lansmanının üzerinden henüz 18 ay geçmesine rağmen standın en ‘yaşlı’ modeli olan Mazda3’e eşlik etti.

Hiç yorum yok