Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İLK PURE&CRAFTED FESTİVALİ 28-29 AĞUSTOSTA FERROPOLİSTE GERÇEKLEŞİYOR

BMW Festivali kapsamında 2 gün boyunca festivalde sizi bekleyenler  MÜZİK Göl kenarındaki iki açık hava sahnesinde muhteşem indie, a...

BMW Festivali kapsamında 2 gün boyunca festivalde sizi bekleyenler 

MÜZİK Göl kenarındaki iki açık hava sahnesinde muhteşem indie, alternatif ve rock müzik grupları sahne alacak. Bu eşsiz mekanda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle aynı müziği paylaşarak harika bir zaman geçirmenin yanı sıra hayatınız boyunca unutamayacağınız bir deneyim yaşayacaksınız. 

Saf müzik ve boxer motor seslerinin ahengi size unutulmaz iki gün yaşatacak. 
MOTOSİKLETLER 
Yolculuğun kendisi bile heyecan dolu bir hafta sonunun ilk adımı olacak. Festival, motosiklet tutkunları için gerçek bir cennet sunuyor. 

En havalı vintage motosikletlerini, birinci sınıf işçiliklerini ve eşsiz tasarımlarını sergileyen çok sayıda katılımcı firma ile kendinizi özel yapım motosikletlerin efsanevi dünyasında bulacaksınız. Motordrome'u ziyaretinizde ise gerçek heyecanı yaşayabilirsiniz. Motosikletinize atlayın ve festivalin coşkusuna katılın! 

YENİ GELENEK 
Burada rüzgarın, yolların ve batan güneşin tadını çıkarabilir, kamp ateşi etrafında arkadaşlarınız ile muhabbet edebilir ve motosiklet kalitesi ve geleneği hakkında bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz. Burası ‘kendiniz’ olabileceğiniz bir yer. Motosiklet yaratıcılarının da işçiliklerini yarıştırdığı bir yer. 

Hayatın telaşından kulaklarınızda benzersiz boxer motor sesleri ile uzaklaşın. Saf, özgün ve kaliteli rock müzik. PURE&CRAFTED Festivali'nin ruhu budur; siz de bunun bir parçası olun.

Hiç yorum yok