Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HONDA CİVİC SEDAN ŞİMDİ AL AĞUSTOS 2015 TE ÖDE KAMPANYASI

Yeni stil, yeni heyecan. Honda Civic Sedan. Şimdi al, Ağustos 2015'te öde!  Yeni sportif ön ızgara ve jantlar · Anahtarsız giriş...

Yeni stil, yeni heyecan. Honda Civic Sedan. Şimdi al, Ağustos 2015'te öde! 

Yeni sportif ön ızgara ve jantlar · Anahtarsız giriş ve çalıştırma · Türkçe bilgi ekranı i-MID · Deri koltuklar · Eller serbest telefon ​· Lastik basınç ikaz sinyali 

Kampanya geçerlilik süresi 1 - 31 Mart 2015'tir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Belirtilen özellikler her modelde mevcut olmayıp, detaylı bilgiyi Honda Yetkili Satıcıları’ndan edinebilirsiniz. 


Kampanya sadece Civic Sedan, Civic Eco ve Civic Smart modelleri için geçerlidir. Honda Türkiye A.Ş. kampanyanın içeriğini değiştirmek ya da kampanyayı tümü ile ya da kısmen yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Kredi uygulaması anlaşmalı finans kuruluşları tarafından sağlanmaktadır. Kredi kuruluşlarının kredi başvurusunu reddetmeleri ve kredi kullandırmamalarından Honda Finans ve Honda Türkiye A.Ş. sorumlu değildir. 

kredi tablosu hemen ödeme yapılması koşuluyla, eşit ödeme kapsamında aylık ödenecek taksitleri belirtmektedir. Şimdi al Ağustos 2015’te öde kampanyası için faiz oranları ve aylık ödenecek taksit tutarları farklıdır. 

Yıllık Ferdi Kaza Sigortası ve istihbarat ücreti yaklaşık 65 TL olup belirtilen maliyet oranlarına dahil edilmiştir. Sigorta bedeli yaklaşık bir değer olup, müşterinin yaşı, mesleği ve kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. LTV oranı, nihai fatura değeri elli bin Türk Lirası’nı aşan binek araçlarda, bedelin elli bin Türk Lirası’na kadar olan kısmı için yüzde yetmiş, elli bin Türk Lirası’nın üstünde olan kısım için yüzde elli olarak uygulanır. 

Civic Sedan Eco LPG uyumlu modelimizde BRC marka LPG kiti kullanılmakta ve işlem Honda Yetkili Satıcıları tarafından yapılmaktadır. Takas desteği sıfır km araçlar için geçerli olup, takasa verilecek aracın; eksper, fiyat belirlemesi, aracın takasa alınıp alınmayacağı kararı tamamen Honda Yetkili Satıcısı’na aittir. Detaylı bilgi için lütfen Honda Yetkili Satıcıları’na başvurunuz.

Hiç yorum yok