Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YEMİ RENAULT MEGANE SPORT TOURER GT220

Renault, Megane Sport Tourer GT220 ile rakiplerinin hızlı station wagon’larına rakip oldu. Renault, rakiplerinin birer birer hızlı station...

Renault, Megane Sport Tourer GT220 ile rakiplerinin hızlı station wagon’larına rakip oldu. Renault, rakiplerinin birer birer hızlı station’ları tanıtması ile harekete geçti. 

Megane model gamına eklenen yeni GT220 versiyonunu Megane Sport Tourer modeli ile de sunarak diğer markaların karşısına çıktı. Üç ve beş kapılı gövde tipleri ile de alınabilen GT220 versiyonu, yeni bir öne tampon ile geliyor. 

Geniş hava girişi yeniden tasarlanan otomobilin arka kısmında ise gövde renginde bir difüzör bulunuyor. 18 inç alaşım jantların standart olarak sunulduğu otomobilin fren sisteminde RS’ten de yararlanılırken önde 320 mm çapında hava soğutmalı, arkada ise 260 mm disk kullanılıyor. 

Motor olarak ise 2.0 lt turbo beslemeli bir üniteye yer verilmiş. 4750 d/dak’da 220 bg güç ve 2400 d/dak’da 340 Nm tork üreten bu motor ile birlikte altı ileri manuel şanzıman standart olarak sunuluyor. 0-100 km/s hızlanmasını 7.6 sn’de tamamlayan otomobil 240 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor.Akşam

Hiç yorum yok