Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YILIN SON GÜNÜNDE İSTANBULLİNES’I TERCİH EDENLERİN YÜZÜ GÜLECEK

Bugüne kadar 1 milyon araç ve 2,5 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak sektörün yükünü hafifleten İstanbullines, 2014’ün son gününde de yolcul...

Bugüne kadar 1 milyon araç ve 2,5 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak sektörün yükünü hafifleten İstanbullines, 2014’ün son gününde de yolcularını unutmadı. 

31 Aralık 2014’te Eskihisar-Topçular(Tavşanlı) hattında İstanbullines’ı tercih eden yolculara, yol haritası, masaüstü takvimi ve gemici takviminden oluşan hediye paketi İstanbullines’tan hediye… 

Yeni, hızlı, konforlu feribotları ve servis kalitesi ile Eskihisar Yalova hattında en iyi hizmet seçeneğini sunan İstanbullines, yolcularına özel hazırladığı hediye seti ile yılın son gününde de yolcularının yüzünü güldürüyor. 

Eskihisar-Topçular(Tavşanlı) hattını kullananlar, yeni yılı İstanbullines’ın yolcularına özel hazırladığı yol haritası, masaüstü takvimi ve gemici takviminden oluşan hediye seti ile karşılıyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya 31 Aralık 2014 günü öğlen başlatılacak. 

İSTANBULİNES HAKKINDA İSTANBULLİNES, Negmar Denizcilik ve Yatırım A.Ş. markası olarak 2006 yılında doğdu. Aynı yıl Marmara denizindeki ilk hattını Ambarlı-Bandırma arasında İstanbul N ve Bostan N isimli 2 RoRo gemisi satın alarak açtı. 

2013 yılında ise, tek firmanın tekelinde olan Eskihisar-Topçular hattına Bahariye, Muradiye ve Selimiye isminde 3 yeni gemi yatırımı ile giriş yaparak, bu hattaki tekelleşmeyi fiilen kaldırdı. İstanbullines açıldığı günden bu yana, 1 milyonun üzerinde araç ve 4 milyona yakın yolcuyu Eskihisar Topçular (Tavşanlı) hattında misafir etti. 

İSTANBULLİNES, Marmara’daki servis kalitesinin yükseltilmesi hedefleri doğrultusunda Eskihisar Tavşanlı hattında birçok yeniliğin öncüsü oldu. HGS, kredi kartı ile ödeme, mobil uygulamalar ve uyguladığı kampanyalar ile hizmette farklılaşan İSTANBULLİNES, hizmetlerine her gün bir yenisini daha ekliyor.

Hiç yorum yok