Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLVO V60 CROSS COUNTRY LOS ANGELES OTOMOBİL FUARINDA TANITILACAK

Volvo, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda V60 Cross Country modelini tanıtmaya hazırlanıyor.  Geçtiğimiz aylarda İspanya’da görüntülenen V...

Volvo, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda V60 Cross Country modelini tanıtmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz aylarda İspanya’da görüntülenen Volvo V60 Cross Country, yola çıkmaya hazırlanıyor. Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan V60 Cross Country standart V60’un sürüş yüksekliği artırılmış bir modeli olacak. 


Kompakt sınıfta yer alan V40 Cross Country’den görsel alıntılarla desteklen V60 Cross Country, V60’dan 65 mm daha yüksek. Ön ve arka tampon altında koruma parçaları bulunan V60 Cross Country arkada çift egzoz çıkışına da sahip olacak. 

Alüminyum alaşım 18 veya 19 inç jatlara ve kalın profilli lastiklere sahip olacak olan V60 Cross Country, ilk olarka Amerika ve Kanada’da satışa sunulacak. Beş silindirli 253 bg gücündeki benzinli motoru kullanacak olan otomobil dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak. 

Kısa bir süre sonra Drive-E motor ailesine ait dört silindirli üniteleri kullanmaya başlayacak olan V60 CC’nin önden çekişli versiyonları ile beş silindirli dizel motora sahip yine dört tekerlekten çekişli modeller de aileye katılacak.akşam

Hiç yorum yok