Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKYSCANNERDAN ARABA KİRALAMA MOBİL UYGULAMASI

Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını aynı platformda karşılaştıran, uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner; dünya çapındak...

Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını aynı platformda karşılaştıran, uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner; dünya çapındaki binlerce araç kiralama firması arasından kolayca arama yapabilen, seyahatseverlere en uygun ve en hızlı şekilde istedikleri aracı kiralama imkanı sunan yeni mobil uygulamasını hayata geçirdi. Skyscanner’ın yeni araba kiralama uygulaması ile artık cep telefonlarınızdan en uygun ve en kolay şekilde araç kiralayabilirsiniz. 

İnternet sitesi ile olduğu kadar mobil uygulamalarıyla da dünyada seyahat etmek isteyenlerin hayatını kolaylaştıran ve en hesaplı alternatifleri sunan Skyscanner’ın yeni araba kiralama uygulaması, en uygun ve en kolay şekilde araba kiralama alternatiflerine ulaşmanızı sağlıyor. 

Skyscanner’ın yeni araba kiralama uygulaması, mobil olarak dünya çapında en önde gelen araba kiralama firmaları arasından saniyeler içinde fiyat karşılaştırma imkanı sunuyor. Saniyeler içinde en uygun araç alternatifini cepten bulun

Skyscanner araba kiralama uygulaması ile binlerce araç kiralama firması arasından kolayca arama yapılabiliyor ve en iyi teklifi görmek için ücrete göre araçlar sınıflandırılabiliyor. Araç alternatifi seçildikten sonra ise ilgili araç kiralama firmasına yönlendirilerek en kolay şekilde rezervasyonlar tamamlanabiliyor. 

Araç sınıfı, özellikleri ve vites türü de dahil olmak üzere pek çok araç özelliği de uygulama ile seçilebiliyor. Skyscanner Türkiye Pazarlama Müdürü Murat Özkök, “Avrupa’nın en çok kullanılan seyahat arama platformu olarak, web sitemizdeki araba kiralama motorumuzu seyahatseverlerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla mobil hayatın içine taşıdık. 

 Dünya çapında 30 milyonun üzerinde indirilen Skyscanner uçuş uygulamasını geliştiren aynı ekip tarafından oluşturulan Skyscanner araba kiralama uygulaması da dünyadaki tüm seyahatseverlerin ilgisini çekeceğe benziyor.

 ” Seyahatseverlere en uygun ve kolay bir şekilde araç kiralama imkanı sunan Skyscanner araba kiralama uygulaması ücretsiz olarak Iphone, Ipad ve Android cihazlara indirilebiliyor.

Hiç yorum yok