Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SHELL DE 25 TL MAXİPUAN HEDİYE

Shell ve Maximum Kart işbirliği kazandırıyor. Shell’den Maximum Kart ile yapılan 75 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz alımına, 25 TL Max...

Shell ve Maximum Kart işbirliği kazandırıyor. Shell’den Maximum Kart ile yapılan 75 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz alımına, 25 TL MaxiPuan hediye ediliyor. 

Yenilikçiliğe ve teknolojiye sürekli yatırım yaparak, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş yakıtlar ve yüksek hizmet kalitesi sunan Shell ve düzenlediği kampanyalar ile alışveriş keyfini maksimuma taşıyan Maximum Kart’ın gerçekleştirdiği yeni kampanya, Maximum Kart sahiplerine 75 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarında 25 TL MaxiPuan kazanma imkanı sağlıyor. 

Maximum Kart sahipleri kampanya kapsamında, 01 Kasım -15 Aralık tarihleri arasında Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından 75 TL ve üzeri ilk 4 adet akaryakıt veya otogaz alımı karşılığında 25 TL MaxiPuan kazanacak. 

Maximum Kart sahibi Shell müşterilerinin akaryakıt veya otogaz alışverişinde kazandığı MaxiPuanlar 04 Ocak 2015’e kadar yine akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabiliyor. Kampanyaya katılmak isteyen Maximum Kart sahiplerinin SHELL yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/ yapılacak kartın son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından İş Bankası Maximum Kart için 4402’ye; Ziraat Bankası Maximum Kart’lar için 4747’ye SMS göndermesi ya da maximum.com.tr’de yer alan kampanya sayfasından “Katıl” butonunda istenen bilgileri girerek katılması mümkün oluyor. 

Kampanyadan kazanılan MaxiPuan’lar kampanya bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde müşterilerin kampanya kapsamında kullanılan son kredi kartlarına yükleniyor.

Hiç yorum yok