Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL CORSA OPC 1.6 LT 2015 İN İLK AYLARINDA TANITILACAK

Opel’in, Corsa OPC’de versiyonunda kullanacağı motor kesinleşti. Opel’in B segmenti modeli Corsa’nın OPC versiyonunda kullanılacak motor b...

Opel’in, Corsa OPC’de versiyonunda kullanacağı motor kesinleşti. Opel’in B segmenti modeli Corsa’nın OPC versiyonunda kullanılacak motor belli oldu. 

İspanya medyasında yayınlanan Opel kaynaklı belgeye göre hızlı hatchback 210 bg gücünde turbo beslemeli 1.6 lt’lik bir motor kullanacak. 

Bu motorla birlikte öncüsüne göre 18 bg daha fazla güce sahip olacak hızlı küçük önceki versiyonda sınırlı sayıda üretilen Opel Corsa Nürburgring versiyonuna eşit güce sahip olacak. 

Bu özel versiyonun maksimum torku ise 280 Nm’ydi. Yeni Corsa OPC’de de bu değerin değişmeyeceği düşünülüyor. Performans verileri henüz açıklanmasa da önceki versiyondan yola çıkarak yeni Corsa OPC’nin 0-100 km/s hızlanasını 6.8 sn’de tamamlayacağı ve 230 km/s maksimum hıza ulaşabileceği söyleniyor. 

Altı ileri manuel şanzımanda yapılacak geliştirmeler ile bu değerlerin biraz daha iyileştirilebileceği de belirtiliyor. Opel, yeni Corsa OPC’yi 2015’in ilk aylarında tanıtmaya hazırlanıyor. akşam

Hiç yorum yok