Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TEK TIKLA ARAÇ KİRALA

Günümüzün şartlarını düşündüğümüzde; ÖTV, MTV, trafik sigortası, kasko, bakım, onarım gibi onlarca masraf yüzünden araba sahibi olmak olduk...

Günümüzün şartlarını düşündüğümüzde; ÖTV, MTV, trafik sigortası, kasko, bakım, onarım gibi onlarca masraf yüzünden araba sahibi olmak oldukça maliyetli olmaya başladı. 

 Artık trend satın almak yerine şirket araçlarını kiralamak. Operasyonel kiralamanın avantajlarını fark eden şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. 

Peki ya onlar neden kiralamayı tercih ediyor? Operasyonel kiralama finansal olarak avantajlı Kiralama, şirketlere sermayelerini araç finansmanı yerine kendi iş alanlarında kullanmalarına olanak tanır. Operasyonel kiralama ile aylık ödemelerinizin tamamını giderleştirerek vergi avantajı yaratabilirsiniz. 

 Ayrıca satın alma yerine kiralama seçeneğini tercih edildiğinde aracın ikinci el satışı ile ilgilenmek durumunda kalınmayacağı için risk de ortadan kalkacaktır. Araca ait tüm olası giderlerin düzenli bir ödeme planında önceden belirlenmiş kira bedeli kadar gerçekleşiyor olması maddi kaynakların planlanmasını kolaylaştırır. Aracın derdi kiralama şirketine keyfini sürmek size kalır 

Filonuzun yönetimi ile ilgili aracın bakım, onarım, hasar yönetimi, lastik tedarik, yol yardımı, muadil araç hizmeti, vergi ve sigorta takibi işlemleri filo kiralama şirketine aittir. Bu da müşterilerin iş devamlılığında herhangi bir sorunla karşılaşmalarını önleyerek zaman tasarrufu yaratır ve kendi işlerine odaklanmalarını sağlar. 

Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için sınırlı sayıda insan kaynağının etkin kullanımı açısından önem kazanmaktadır. “Peki ama tüm bu hizmetleri layıkıyla sunan bir araç kiralama şirketini nereden bulurum?” diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. 

Dünyanın lider filo kiralama markası LeasePlan tiklakirala sitesi ile kiralama deneyimini internet ortamına taşıdı. Üyelerine uygun fiyatlarla kiralamanın avantajlarını yaşatan Tıkla Kirala’nın stoklarla sınırlı kampanyalarını kaçırmayın.

Hiç yorum yok