Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MONEY CLUB KART VE POSITIVE CARDDAN KAZANDIRAN İŞ BİRLİĞİ POSITIVE MONEYGİL

Kayıtlı Money kartını kullanarak Migros'ta 100 ve Petrol Ofisinde100 TL harca 20TL Puan gelsin 2.kez yine aynı kartla buralarda tekrar ...

Kayıtlı Money kartını kullanarak Migros'ta 100 ve Petrol Ofisinde100 TL harca 20TL Puan gelsin 2.kez yine aynı kartla buralarda tekrar 100+100 harca 30TL puan daha gelsin. 

Tüm alışverişlerde aynı Money kart kullanılmalı ve kart hem money clup hem de positive card sistemlerinde kayıtlı olmalıdır. Puanların yarısı money yarısı da Positive puan olarak yüklenecektir. Kredi veya Banka kartlarinin kampanyalariyla da birlesir. 

Kampanya,17 Ekim- 19 Kasım 2014 tarihleri arasında anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından, Migros, Tansaş, Macrocenter, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Migros Sanal Market’ten Money Club Kart, Money Bonus veya Positive Card ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. 

Kampanya kapsamında anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından ve Migros Grup mağazalarından tek seferde ilk 100’er TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri, 10 TL değerinde Money ve 10 TL değerinde Positive puan, ikinci 100’er TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri ise ilave olarak 15 TL değerinde Money ve 15 TL değerinde Positive puan olmak üzere toplam 50 TL değerinde puan kazanabilecektir. 

Hediye puan kazanmak için Petrol Ofisi istasyonlarında ve Migros Grup mağazalarında, her iki alımın da aynı kart ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Harcamaların farklı kartlar ile yapılması halinde ödül kazanılamayacaktır. Hak kazanan kart sahiplerinin ödül puanları, 26 Kasım 2014’te alım yapılan karta yüklenecek ve 31 Aralık 2014 tarihine kadar kullanılabilecektir. 

Migros Grup mağazalarından yapılan alışverişlerde harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme ürünleri, puan kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak alışverişler tüm akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerlidir ancak kampanya ve indirimler ile birleştirilmeyecektir. 

Petrol Ofisinde kazanılan Positive puanlar sadece Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında kullanılabilecektir. Kazanılan Money’ler hem Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında hem de Migros Grup mağazalarında kullanılabilecektir. Kampanyadan bir müşteri sadece 1 kez yararlanabilir. 

Kampanyadan yararlanmak için kampanya dahilinde kullanılacak olan Money Club veya Positive Card’ın hem Money Club hem de Positive Card sistemlerine kayıtlı olması gerekmektedir. Her iki programa kayıtlı olmayan kartlar kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanya kapsamında Positive Card ve Money Club başvuru formu genel şartları geçerlidir.

Hiç yorum yok