Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VW TRANSPORTER T6 PİCKUP 2015TE YOLLARDA

Volkswagen, Transporter 'ın çehresini daha geniş bir ürün gamına yaymaya hazırlanıyor. Hannover Almanya'da yapılacak IAA Show'd...

Volkswagen, Transporter 'ın çehresini daha geniş bir ürün gamına yaymaya hazırlanıyor. Hannover Almanya'da yapılacak IAA Show'da konsepti tanıtılacak Yeni Transporter T6 'nın 2015 te satışa çıkacağı tahmin ediliyor. 

Pikap anlayışına yeni bir soluk getirecek T6 'nın en önemli özelliği ise esnek taşıma ve yükleme kabiliyetini yüksek bir off-road performansı ile harmanlaması. Bu özellikleriyle pek çok kişinin sadece iş ihtiyaçlarını değil hafta sonu ihtiyaçlarını da karşılayacak arabanın tanıtımı ünlü Alman rock grubu The Scorpions eşliğinde yapılacak. 

4.788 mm uzunluk, 2.320 mm genişlik ve 2.066 mm yüksekliğe sahip olacak Tristar; genişletilmiş kabini, kısa aks mesafesi, 4 Motion dört teker çekiş sistemi, arka aksta diferansiyel kilidi gibi ekstra özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor. 

Aracın motoru 201 beygir güç ve 1400 - 4000 devir arasında 450Nm tork üretebiliyor. 7 ileri DSG şanzımanlı 2.0 TDi motor, aracı 0 dan 100 'e 10 saniyede çıkarabiliyor. Aracın maksimum hızı ise 185 km/s. Yeni Volkswagen T6 nın önümüzdeki yıl yollarda olması bekleniyor.arabalar

Hiç yorum yok