Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YERLİ İSUZU D-MAX BAYİLERDE SATIŞTA

Japon Isuzu ve Anadolu Grubu Gebze Şekerpınar tesislerine yükleniyor. Yerli D-Max'ın ardından 2014'te 7 bin araç üretilip 900'ü...

Japon Isuzu ve Anadolu Grubu Gebze Şekerpınar tesislerine yükleniyor. Yerli D-Max'ın ardından 2014'te 7 bin araç üretilip 900'ü ihraç edilecek. 


Geçtiğimiz aylarda pick-up Isuzu D-Max'ın üretimine başlayan Anadolu Isuzu hafif kamyon, kamyonet, otobüsün ardından şimdi de 16 tonluk Isuzu marka ağır kamyonun da üretimi için start verdi. Anadolu Grubu, Japon Isuzu Motors ve Itochu ortaklığında kurulan Anadolu Isuzu Otomotiv (AIOS) Şekerpınar'ı markanın Avrupa'daki "ticari üssü" yapmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz aylarda pick-up Isuzu D-Max'ın üretimine başlayan Anadolu Isuzu hafif kamyon, kamyonet, otobüsün ardından şimdi de 16 tonluk Isuzu marka ağır kamyonu üretecek. Bu yıl sonunda 16 tonu pazara sunacak şirket 2015'te 21 tonluk versiyonu üretip 2016'da toplam imalatını 10 binli rakamlara çıkaracak. 

Şekerpınar'da 18 milyon TL'lik yatırımla yeni Ar-Ge merkezini de kuracak firma 2014’te 7 bin araç üretip 900 adetini ihraç edecek. Uzun zamandır gündeminde olan D-Max üretim projesini sonuçlandıran Anadolu Isuzu, ilk yerli pilot D-Max’i satışa sunuyor. 

D-Max’ in hem 4x2 hem de 4x4 çift kabin modellerinin baz ve lüks olmak üzere ikişer versiyonu üretiliyor. Türkiye’nin tek yerli pick-up’u D-Max fiyatları 54.200 TL’den başlayıp en üst versiyonda fiyat 89.700 TL’ye yükseliyor.Akşam

Hiç yorum yok