Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN GTI ROADSTER CONCEPT

Otomobil dünyasına GTI ismini kazandıran Volkswagen ile Sony Computer Entertainment, yarış oyunlarının bir numarası GranTurismo (GT) 6 için...

Otomobil dünyasına GTI ismini kazandıran Volkswagen ile Sony Computer Entertainment, yarış oyunlarının bir numarası GranTurismo (GT) 6 için yeni bir konsept hazırladı. 

Volkswagen ve Sony'den yarış oyunları için yeni konsept İki kişilik üstü açık GTI Roadster ismi verilen konsept, Avustralya Wörthersee’de tanıtıldı. Markanın GT 6 için tasarladığı iki kişilik üstü açık otomobil, süper sporları aratmayan tasarım ve performans vadediyor. 

503 beygirlik V6 Araçta görev yapan 3 litrelik V6 motor, çift turboyla besleniyor. Bu sayede 503 beygir güç ve 560 nm tork üretiyor. TSI motor, sadece 2 bin devirde bile tam 500 nm torka ulaşıyor. 

20 inçlik jantlarda GT’nin 15’inci yıldönümü sebebiyle geliştirilen konsept, Vision GranTurismo etkinliğinde sergileniyor. Markanın 2007’de tanıttığı GTI W12-650 konseptinin ardından geliştirilen en güçlü VW olan yeni araç, bir GTI’ın ne kadar sportif görünebileceğini gözler önüne seriyor. 

20 inçlik jantlar üzerinde duran otomobil, geniş hava girişlerine sahip tamponları, dev difüzörü ve yine türünün en irilerinden diyebileceğimiz bir spoylere sahip. 

 3.6 SANiYEDE ÇIKIYOR 7 ileri DSG şanzıman gücünü 4 tekerleğe birden ileten otomobil bolca kullanılan karbon malzemeler sayesinde 1420 kilogramlık ağırlığa sahip. Araç, 0’dan 100 km/s sürate sadece 3.6 saniyede ulaşabiliyor. Maksimum hızıysa saatte 309 kilometre.Bugün

Hiç yorum yok