Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LAND ROVER 2014 AUTOCAR ASYA YILIN OTOMOBİLİ ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Range Rover 2014 Autocar Asya Yılın Otomobili ödülüne layık görülerek dünyanın en becerikli SUV'si olma ününü pekiştirdi ve şimdiye kad...

Range Rover 2014 Autocar Asya Yılın Otomobili ödülüne layık görülerek dünyanın en becerikli SUV'si olma ününü pekiştirdi ve şimdiye kadar Range Rover'ın kazandığı büyük ödüllerin sayısını 69'a yükseltti. 

Ödül bugün Pekin Otomobil Fuarında Jaguar Land Rover CEO'su Dr. Ralf Speth'e sunuldu. 

Bu prestijli ödül Autocar dergisi editörleri dahil olmak üzere Çin, Hindistan, Endonezya, Japonya, Kore, Malezya, Filipinler, Singapur, Tayland ve Vietnam'daki bölgenin en saygı duyulan otomotiv dünyası gazetecilerinden oluşan 20 kişilik bir jüri tarafından verildi. Jüri üyeleri otomobil gazeteciliği ve testleri konusunda toplam olarak yaklaşık 200 yıllık deneyime sahip. 

Range Rover'ı diğer yeni beş aracın yer aldığı final listeye yerleştiren jüri şunları söyledi: "Yeni Range Rover'da bir Range Rover'da olması beklenen her şey ve çok daha fazlası mevcut. Dünyanın en iyi lüks otomobillerinden biri olmanın çok ötesine geçerek, aynı zamanda her yere gidebilecek sıkı bir arazi aracı. 

Aracın sahip olduğu gerçek beceri, haklı bir şekilde bu yılki Autocar Asya Yılın Otomobili unvanını elde etmesini sağladı." Autocar Asya Yılın Otomobili ödülü için toplam 34 araç belirlendi. Her biri tasarım, konfor, güvenlik, ekonomi, kullanım, performans, işlevsellik, çevre duyarlılığı, sürücü memnuniyeti, teknik yenilikler ve ödenen paranın karşılığı dahil olmak üzere çeşitli kriterlere göre değerlendirildi.

Hiç yorum yok