Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CASTROL’DEN TATİLCİLERE UYARI

Türkiye madeni yağ pazarının önde gelen markalarından Castrol, tatil sezonunun başlamasıyla birlikte araç kullanıcılarını uyarıyor.  ...

Türkiye madeni yağ pazarının önde gelen markalarından Castrol, tatil sezonunun başlamasıyla birlikte araç kullanıcılarını uyarıyor. 


Tatil ve seyahat amacıyla yollara çıkmaya başlayan sürücülere seslenen marka, motor arızalarının en önemli nedeninin önerilen servis aralıklarında değiştirilmeyen ve özelliğini kaybeden motor yağları olduğuna işaret ediyor. 

Motor yağı mutlaka kontrol edilmeli Marka, uzun yola çıkmadan önce şu noktalara dikkat edilmesini öneriyor: *Genel araç bakımı (lastiklerin ve lastik basınçlarının kontrolü, cam suyu seviyesi, farların kontrolü gibi) ile birlikte yağ kontrolünün ve gerekliyse yağ değişiminin yapılması elzemdir. 

İnsan vücudu için kan nasıl önemli ise, motor için de motor yağı aynı derecede önemlidir. *Yapılacak kilometre tahmini olarak belirlenmeli ve eğer bakım zamanı yolculuk esnasına denk geliyorsa yağ değişimi yolculuğa başlamadan gerçekleştirilmelidir.

Hiç yorum yok