Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ VELOSTER MAKYAJLANIYOR

Hyundai’nin 2011 yılında tanıttığı Veloster modeli ile çok farklı bir tasarım çizgisi ve enterasan yakalamayı başardı. Ve birçok göze olduk...

Hyundai’nin 2011 yılında tanıttığı Veloster modeli ile çok farklı bir tasarım çizgisi ve enterasan yakalamayı başardı. Ve birçok göze oldukça tuhaf gelen bu modelin görünümü 3,5 yıldır hala değişmedi. 

Ancak bu 3,5 yılda Güney Koreli otomobil üreticisi tasarım dilini bir hayli ileriye taşımayı başardı. Artık Veloster modelini yenilemek isteyen Güney Koreli üretici aracın 3 ve 4 kapılı tuhaf görünümlü versiyonları için harekete geçti ve araçların test sürüşlerine başladı. 

Her ne kadar yoğun kamuflaj altında gizlenen test aracı hakkında her ne kadar daha fazlasını söylemek mümkün olmasa da aracın, Veloster modeli olduğunu ve arka görüntüde gözümüze çarpan ortadan çift çıkışlı yuvarlak egzozlar sayesinde aracın standart atmosferik motora sahip model değil Turbo modeli olduğunu anlıyoruz. 

Yenilenecek Veloster modelinde ön ve arka tamponların tasarımlarının değiştiği anlaşılırken, markanın daha önce Genesis modelinde kullandığı büyük ön ızgara da dikkatlerden kaçmıyor. Test aracının sağ tarafından bakıldığında görüntüye çarpan arka kapılar ve yeni jantlar da yeniliklerden bazıları oluyor. 

Casus fotoğrafçıdan edinilen bilgiye göre aracın iç tasarımında da yeniden geliştirilmiş bir bilgi sistemi yer alıyor. Mekanik herhangi bir değişiklik olup olmayacağı belirsizliğini korurken, aracın geliştirilme aşamasında da bir hayli aşama kaydedildiği bildiriliyor. Bu da aracın yeni versiyonunun bu yılın son aylarında ya da 2015 yılının başlarında satışa çıkacağı söylentilerini ortaya çıkarıyor.(automagg)

Hiç yorum yok