Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW MOTORRAD DAYS 4 TEMMUZ 2014 TE

Motosikletinize binin ve gaza basın! 4-6 Temmuz tarihlerinde Garmisch-Partenkirchen'de gerçekleşecek BMW Motorrad Days etkinliği için h...

Motosikletinize binin ve gaza basın! 4-6 Temmuz tarihlerinde Garmisch-Partenkirchen'de gerçekleşecek BMW Motorrad Days etkinliği için hazırlıklarınızı tamamlayın. 

Motosiklet sürücüleri ve tutkunlarının keyifle izlediği bu etkinlik model özellikleri, motosiklet aktiviteleri, benzer zevklere sahip kişilerle tanışma ve sınırsız eğlence olanakları sunuyor. Geçtiğimiz sene dünyanın her yerinden 40.000 motosiklet tutkununun yer aldığı etkinlikte daha fazlasını isteyenler için de akşamları parti ve canlı müzik aktiviteleri yer alıyor. 

Etkinlik 3 Temmuz günü Münih'te BMW Museum'da gerçekleşecek ücretsiz bir ısınma partisi ile başlıyor. Sizi, BMW Welt'in sunduğu bu etkileyici mekanı DJ ve canlı gruplarla birlikte bizlerle paylaşmaya davet ediyoruz. Ardından Garmisch-Partenkirchen'de etkinlikler başlıyor. 

Akrobasi alanında efsane olmuş Chris Pfeiffer ve tüm güncel BMW Motorrad model ve özellikleri gibi çeşitli seçenekleri deneyimlemek için 40.000 kişiden fazla motosiklet tutkunu etkinlikte yerini alacak. Dünyanın en eski ‘ölüm duvarı’ etkinliği olan heyecan verici Motodrom da, bu yılın programında yeniden yerini alıyor. En iyilerini test etmeniz için her yıl olduğu gibi bu yıl da test sürüşü için pek çok motosiklet modeli yer alıyor. 

BMW Motorrad Days başlangıç tarihinden yaklaşık dört hafta önce online olarak kayıt yaptırabilirsiniz. Etkinlikte, Dünya Kupası heyecanı da unutulmadı, futbolseverler tüm maçları canlı olarak izleyebilecek. Akşam saatlerinde Gary & Gary, Blechblos'n ve diğer çok sayıda grup geleneğe bağlı kalarak çadırlarda partileri başlatacak.

Hiç yorum yok