Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BİTAKSİ YANDEX TEKNOLOJİLERİNİ KULLANACAK

Türkiye’nin taksi uygulamalarından BiTaksi, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için Yandex’in teknolojilerini kullanmaya başlıyor.  ...

Türkiye’nin taksi uygulamalarından BiTaksi, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için Yandex’in teknolojilerini kullanmaya başlıyor. 
BiTaksi, Yandex.Haritalar, Yandex.Navigasyon teknolojileri ve Yandex.Trafik bilgilerinin kullanıldığı yeni harita servisiyle kullanıcılarına daha iyi bir taksi hizmeti sunmayı hedefliyor. BiTaksi, güçlenen altyapısı ile artık kullanıcılarına en yakın mesafedeki taksiyi bulmak için daha doğru hesaplamalar yapacak. 

Uygulama, ayrıca en yakındaki taksinin mesafesini hesaplamakla kalmayıp, çağrılan taksinin trafik yoğunluğuna göre bulunulan noktaya tahmini varış süresini de söyleyecek. Böylece trafik nedeniyle beklenilen taksinin gecikmesi durumunda kaybedilen zamanın önüne geçilebilecek. 

Ayrıca, BiTaksi platformunda yer alan taksi şoförleri de iletecekleri trafik bilgileri ile Yandex’in mevcut Yandex.Haritalar ve Yandex.Navigasyon servislerine dakika dakika katkıda bulunacak.akşam

Hiç yorum yok