Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ SUBARU OUTBACK NEWYORK AUTOSHOWDA TANITILDI

Fuarda tanıtılan Amerikan spektlerindeki otomobil, 1995′den beri pazarda olan Outback’in beşinci nesli.  22 cm’lik yerden yüksekliği...

Fuarda tanıtılan Amerikan spektlerindeki otomobil, 1995′den beri pazarda olan Outback’in beşinci nesli. 

22 cm’lik yerden yüksekliği ve aracı çepeçevre saran koyu renkli bölümlerle arazi kabiliyetini yansıtan Outback, geniş bagaj hacmiyle de macera tutkunları için hazırlanmış. 

Amerika pazarı için sunulan 2.5 lt’lik dört silindirli boxer motor 175 HP güç ve 235 Nm tork üretiyor. Aracın diğer motor seçeneği ise bir Subaru geleneği olarak yine boxer fakat bu kez 3.6 lt hacminde ve altı silindirli. 256 HP güç ve 335 Nm tork üreten bu motor da 2.5 lt’lik kardeşi gibi CVT otomatik şanzıman üstünden gücünü dört tekerleğe birden dağıtıyor. 

Avrupa pazarında ise güncel Outback’de olduğu gibi 2.0 lt’lik 150 HP turbo dizel motorun da kullanılacağı öngörülüyor. Şasi ve süspansiyonu revize edilen Outback’in sürüş konforunun artırıldığı idda ediliyor. Hidrolik direksiyon artık elektrik destekli ve fren disklerinin çapı da büyütülmüş. 

Kör nokta tespiti, şerit değiştirme asistanı çapraz trafik uyarısı, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve adaptif hız sabitleyici gibi Volvo modellerini andıran güvenlikçözümleriyle donatılan yeni Outback, yıl içinde Avrupa’da da satışa sunulacak.(automagg)

Hiç yorum yok