Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLVO 8 KADEMELİ YENİ OTOMATİK ŞANZIMANIYLA PREMİUM SINIFTA İDDİASINI YUKARILARA TAŞIYOR

Pazara yılbaşından itibaren yeni motor ailesi ve yenilenen modelleriyle iddialı bir giriş yapan Volvo Cars, tasarım dışında teknoloji alanı...

Pazara yılbaşından itibaren yeni motor ailesi ve yenilenen modelleriyle iddialı bir giriş yapan Volvo Cars, tasarım dışında teknoloji alanında da atağa geçti. 

İlk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Concept Estate modeliyle hem tasarım hem de teknoloji anlamında önemli bir adım attıklarını belirten Volvo Car Türkiye Pazarlama ve PR Direktörü Ebru Ekşi Akınoğlu, “Aynı zamanda hemen Cenevre Fuarı öncesi dünyanın en tanınmış teknoloji markası Apple ile gerçekleştirdiğimiz Apple CarPlay birlikteliği ile de teknoloji meraklıları için çığır açıcı bir başka yeniliği otomobillerimize taşıdık. 

Volvo Cars’ın yeni motorlarının bulunduğu modellerinin satışı ise 2014 Şubat ayı itibarıyla başladı” açıklaması yaptı. MOTOR AİLESİ YENİLENDİ 

Bu yıl Türkiye pazarında en büyük silahlarından birinin tümüyle yenilenen motor ailesi olduğunu vurgulayan Akınoğlu, “Mevcut D4 ve T5 motorları yerlerini yepyeni motor mimarisi üzerine kurulu 8 ileri otomatik şanzıman ile zenginleştirilmiş tamamen Volvo üretimi olan motorlara bıraktı. 

Bu yeni motorlar yakıt ekonomisinin yanı sıra CO2 emisyonları ve gelişmiş sürüş dinamikleri bakımından gelişmiş özellikler sunuyor. Bu motorlar Volvo Cars’ın S60, V60, XC60, S80 ve XC70 modellerinde kullanılıyor ve hem performans hem de düşük yakıt tüketimini önemseyen sürücüler için önemli bir tercih sebebi oluşturuyor” dedi. 

50 BİN TL'YE ÖZEL FAİZ ORANLARI VOLVO'DA 
nisan ayı fırsatları Volvo Cars’ın, hem şehir içinde hem de şehir dışında rahat kullanımıyla ilgi gören modeli XC60, genç çizgileriyle dikkat çeken V40 ve çekici tasarımıyla öne çıkan S60 modellerine Otofinans’ın sunduğu 50 bin TL ve 18 ay kredi için faiz oranı yüzde 0,84’e çekildi. 

Volvo XC60’ın tamamen yeni 181 HP D4 motoru ve 8 ileri otomatik şanzımanıyla S60’ın ve V40’ın 1.6 dizel motorlarıyla tanışmak için Volvo yetkili s atıcılarında test olanakları da sunuluyor. 

HİZMET KALİTESİNDE ÇITA YÜKSELDİ 
“2014 için öncelikli hedefimiz Volvo kullanıcılarının bize geri gelip ikinci, hatta üçüncü kez Volvo almalarını sağlamak için hizmet kalitesi ve koşulsuz memnuniyet, aynı zamanda da Volvo Cars’a karşı aidiyet duygusu yaratmak” diye konuşan Ebru Akınoğlu, “Bu yöndeki satış öncesi ve sonrası çalışmalarımız sürerken yılın ilk iki ayında, pazardaki düşüşe rağmen premium segmentte pazar payındaki yerimizi artırmamız bizim için memnun edici bir gelişme oldu” açıklaması yaptı. akşam

Hiç yorum yok