Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN TÜRKİYE 2003 VE SONRASI VW CADDY LERİ SERVİSE ÇAĞIRIYOR

Genelde yurtdışı kaynaklı haberlerde duymaya alıştığımız geri çağırma haberi bu kez Türkiye'den geldi.  Volkswagen Ticari Araçla...

Genelde yurtdışı kaynaklı haberlerde duymaya alıştığımız geri çağırma haberi bu kez Türkiye'den geldi. 


Volkswagen Ticari Araçlar yaptığı açıklamada 2003 model ve sonrası Caddy modellerinin bagaj kapağı amortisör bağlantısı kontrolü için tüm kullanıcılarını yetkili servislerine uğramasını isteyen bir açıklama yaptı. 

Volkswagen Ticari Araçlardan yapılan yazılı açıklama şöyle: "Volkswagen AG Kalite Güvence Bölümü, sürekli araç saha gözlemi çerçevesinde bazı Caddy modellerinde bagaj kapağı amortisörlerinin bağlantısının çözülebileceği olasılığına yönelik bir önleyici tedbir geliştirmesi yapmıştır. 

 2003 yılından bu yana üretilen tek parça bagaj kapaklı tüm Caddy model araçların bagaj kapağının kendiliğinden kapanmasını engellemeye yönelik servise davet kampanyası kapsamında önleyici tedbir olarak amortisör tutucularına yeni bir pim takılacaktır. 

Ülkemizde etkilenmesi muhtemel araçların sahipleri bilgilendirilerek servise davet edilecek ve kampanyanın ücretsiz olarak uygulanması sağlanacaktır."(arabalar)

Hiç yorum yok