Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FİAT KIŞ SERVİS KAMPANYASINDA 75 TL WORLD PUAN

10 Şubat - 31 Mart 2014 tarihleri arasında Fiat yetkili servislerinden World kredi kartı ile yapılacak 499 TL (KDV dahil) ve üzeri servis ...

10 Şubat - 31 Mart 2014 tarihleri arasında Fiat yetkili servislerinden World kredi kartı ile yapılacak 499 TL (KDV dahil) ve üzeri servis işlemi (boya-kaporta işlemleri hariç) karşılığında 75 TL world puan kazanılacaktır. 

Ayrıca Kdv dahil 499 TL ve üzeri mekanik işlem yaptıran tüm müşterilere Motor Koruma Hizmeti de ücretsiz sunulacaktır. Kampanya, yalnızca şahıs servis müşterileri için geçerli olup World ile 75 TL Worldpuan kampanyası, 10 Şubat - 31 Mart 2014 tarihleri arasında tek seferde veya taksit ile yapılacak 499 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir

Motor koruma hizmeti world kredi kartı kullanılsın veya kullanılmasın 499 TL ve üzeri tüm mekanik işlemlerde hediye edilecektir. Kazanılan Worldpuan'lar 9 Nisan 2014 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. 

Hediye World Puan Kampanyasına Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB, Vakıfbank ve Albaraka Worldcard’lar da dahildir. Hediye World Puan Kampanyasına peşin ve taksitli alışverişler dahil olup nakit çekim, mail order, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.Kampanya süresi boyunca World karta özel peşin fiyatına 7 taksit veya 2 ay taksit erteleme yapılabilecektir.

Hiç yorum yok