Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ PEUGEOT 308 SW

Yeni 308 HB’nin ülkemizde satışına az bir zaman kala, kompakt Peugeot’nun üretim yelpazesi genişledi. 4.58 m uzunluğu ve 1.47 m yüksek...

Yeni 308 HB’nin ülkemizde satışına az bir zaman kala, kompakt Peugeot’nun üretim yelpazesi genişledi.

4.58 m uzunluğu ve 1.47 m yüksekliği ile oldukça heybetli görünen yeni Peugeot 308 SW, cömert boyutları sayesinde, konfor, çok yönlülük ve pratiklik anlamında yeni standartlar belirleme iddiasında. 

610 lt’lik bagaj hacmi ile ön plana çıkan otomobil, bu konuda da segment lideri olmaya oynuyor. 

Arka koltuk katlandığında tamamen düz bir alanın elde edilebildiği 308 SW, HB kardeşi gibi yeni EMP2 platformunu kullanıyor. Ağırlığı da azaltılan otomobil, önceki nesil 308 SW’den tam 140 kg daha hafif. 

Euro6 normlarına uygun 82′den 155 HP’ye kadar uzanan benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satılacak olan 308 SW, yeni BlueHDi versiyonuyla sadece 85 g/km karbondioksit emisyonuna sahip. Son dönemdeki tüm Peugeot’lar gibi i-Cockpit adı verilen yeni anlayışla üretilen kabin, sürüş zevkini artırma amacını taşıyor. 

Fransa-Sochaux fabrikasında üretilecek olan yeni 308 SW, Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini yapacak ve bahar aylarında Avrupa’da satışa sunulacak .(automagg)

Hiç yorum yok