Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA TEST SÜRÜŞ GÜNLERİNDE 2 GÜNDE 3 BİN AİLE BULUŞTU 625 OTOMOBİL SATILDI

Toyota, Türkiye’de bulunan 58 plazasında 14-15 Aralık tarihlerinde düzenlediği test sürüş günleri ve hafta sonu şenliklerinde 2 gün içinde ...

Toyota, Türkiye’de bulunan 58 plazasında 14-15 Aralık tarihlerinde düzenlediği test sürüş günleri ve hafta sonu şenliklerinde 2 gün içinde 3 binden fazla aileyi ağırlayarak 625 otomobil satışı gerçekleştirdi. 

Türkiye’ye yayılan plazalarında Toyota tutkunlarına eğlence dolu bir hafta sonu yaşatan Toyota, ayrıca; dünyanın en çok tercih edilen otomobili Yeni Corolla, şehiriçi yolların vazgeçilmez otomobili Yaris, Toyota’nın heyecan verici yeni tasarım anlayışını ilk kez tam olarak yansıtan Auris, lüks ve prestijin simgesi Avensis’i de yakından tanıtarak test ettirdi. 

Toyota Plazalara gelerek Toyota’nın üstün teknolojisiyle tanışanlar Toyota Finans Sistemi’nin, Aralık ayında uygulanan 100 TL peşinat ile ara ödemesiz kampanyasına da büyük ilgi gösterdiler. 

31 Aralık 2013 tarihine kadar sürecek kampanya ile Toyota sahibi olanlar, hem kur artışı sebebiyle Ocak ayında yapılacak zamdan etkilenmeyecekler hem de ödemelere 2014 yılının Mayıs ayında başlayacaklar. Aralık ayı kampanyasında 2 bin 500 TL’ye varan indirimler de yer alıyor.

Hiç yorum yok