Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL UCUZ OTOMOBİL YAPACAK

Öyle görünüyor ki General Motors’a bağlı Opel yetkilileri, giriş seviyesi bir otomobil üzerinde çalışıyor.  Corsa ve Adam modellerin...

Öyle görünüyor ki General Motors’a bağlı Opel yetkilileri, giriş seviyesi bir otomobil üzerinde çalışıyor. 


Corsa ve Adam modellerinin altında konumlanacak ve markanın en ufak otomobili olacak bu yeni modelin 2015 veya 2016 yılında satışa sunulması bekleniyor. 

Opel tarafından General Motors’un global ufak otomobil platformu üzerinde üretilecek. 4 kapılı ve 4 kişilik olacak otomobilin muhtemelen, General Motors’un Avrupa pazarından 2015 yılında çekeceğini açıkladığı Chevrolet’in en ufak modeli Spark’a benzemesi bekleniyor. 

Avrupa’da €10.000’dan daha ucuz fiyat etiketiyle satışa sunulması beklenen Opel’in yeni giriş seviyesi otomobili hakkında daha fazla bilgi ise bulunmuyor. 

Opel’i böyle bir giriş sınıfı otomobilin geliştirilmesine başlamasına neden olarak ise Avrupa’dan çekilecek olan Chevrolet’in satışlarından pay almak gösteriliyor. 

Satış rakamları ile Opel’i pek de memnun etmeyen Adam modelinin, geliştirilme aşamasında olan giriş seviyesi modelinin satış rakamlarına bağlı olarak piyasadan çekilebileceği dedikoduları da otomotiv kulislerinde konuşuluyor. 

Adam’ın dışında Avrupa’da Corsa ile de pek umut vaat etmeyen satış rakamlarına imza atan Opel’in gelecek giriş seviyesi modeli bu nedenle merakla bekleniyor. 

Özellikle Avrupa’da en önemli segmentlerden biri olarak değerlendirilen B Segmenti’nde istenen başarıyı yakalayamayan Opel’in, Chevrolet Spark modelinden boşalacak koltuğu doldurarak en azından süper mini klasmanında başarı yakalayarak küçük sınıfta canlanma hedefliyor. 

2015 yılının son aylarında yada 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması beklenen Opel’in yeni süper mini modelinin Dacia Sandero kadar ulaşılabilir bir otomobil mi yada Hyundai i10 modeli gibi sıradan bir süper mini modeli mi olacağını ise zaman gösterecek

Hiç yorum yok