Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PETROL OFİSİ AUTOMATİC FİLO YÖNETİMİ İLE MAKSİMUM TASARRUF MAKSİMUM KONTROL

PO AutoMatic Filo Yönetimi ile tüm araçlarınız, Türkiye'nin her yerinden ücret ödemeden yakıt alıyor, tüm bilgiler kendiliğinden ekranı...

PO AutoMatic Filo Yönetimi ile tüm araçlarınız, Türkiye'nin her yerinden ücret ödemeden yakıt alıyor, tüm bilgiler kendiliğinden ekranınıza geliyor. 

PO AutoMatic Şirket taşıtlarının Türkiye'nin en geniş istasyon ağına sahip PO istasyonları'nda herhangi bir ödeme yapmaksızın akaryakıt tüketimlerini istenilen limitler dahilinde ve En Gelişmiş Otomasyon Altyapısı sayesinde %100 kontrolünü sağlayan Filo Yönetim Sistemidir.

PO AutoMatic ile Sadece alınan akaryakıt bedeli sisteme kaydedilir, başka bir ürün alınması mümkün değildir. Beşeri hatalardan doğabilecek olası maddi kayıplar tamamen ortadan kalkar. Araç ve dönem bazında yakıt tüketim kontrolü sağlanır. 

Sürücüye para veya kart verilmesi gerekmediğinden, bunların çalınma riski ortadan kalkar. Hem alışverişte hem de filo yönetiminde her aşamada zamandan tasarruf edilir. Aracın deposuna eksik ürün verilmesi engellenir. Başka bir araca yakıt alınması engellenir. 

PO AutoMatic filo yönetimi hakkında detaylı bilgi petrol ofisi akaryakıt istasyonları ve petrol ofisi web sitesinde