Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AUDİ Q1 2016 TA SATIŞTA OLACAK

Lüks SUV platformundaki modelleriyle kendinden söz ettiren Audi, günümüzün yükselen sınıfı olan mini SUV için yeni bir otomobil üzerinde ça...

Lüks SUV platformundaki modelleriyle kendinden söz ettiren Audi, günümüzün yükselen sınıfı olan mini SUV için yeni bir otomobil üzerinde çalışıyor. 

Audi A1'de olduğu gibi Volkswagen Polo platformu üzerinde geliştirilen yeni crossover modeli Q1, 2016 yılında yollarda olacak. 

SUV sınıfında Alman üreticinin amiral gemisi olan Q7'den tam 1 metre 30 santimetre daha kısa olacak bebek SUV'nin uzunluğu sadece 3.80 metre. 

Yeni Q1 dinamik off-road çizgilerinin yanısıra, daha geniş ve daha yüksek yapısıyla sınıfındaki diğer rakiplerinden ayrılacak. 4 tekerlekten çekiş sistemi bulunmayacak Q1'de VW grubunun neredeyse tüm modellerinde gördüğümüz motorların yanı sıra bazı yenilikler de yer alacak. 

1.4 litre TFSI benzinli, yedi kademeli çift kavramalı şanzımanla birlikte sunulacak 90 HP güç üreten 1,4 litrelik üç silindirli TDI dizel motorlar yer alacak. 

Ayrıca ilerleyen zamanlarda otomobilin 231 HP'lik SQ1 ve hybrid versiyonu da yollarda olacak. Yeni Q1'in Avrupa'daki satış fiyatının baz modeli için 20 bin Euro olacağı tahmin ediliyor.ZAMAN