Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ MİTSUBİSHİ OUTLANDER YAKINDA SATIŞTA

Kalabalık Aileler İçin İdeal Yeni Outlander katlanabilen üçüncü sıra koltuklarıyla 7 kişinin rahatça seyahat etmesine olanak sağlıyor....

Kalabalık Aileler İçin İdeal Yeni Outlander katlanabilen üçüncü sıra koltuklarıyla 7 kişinin rahatça seyahat etmesine olanak sağlıyor. 


Çok Yönlü Kullanım Elektrikli bagaj kapağı ise tek dokunuşla açıp kapanma özelliği sayesinde elleriniz doluyken bile kapağı açmanıza imkan sağlar. 

EuroNCAP'ten %100 Güvenlik Desteği Standart olarak sunulan ASTC, ön/arka emniyet kemeri uyarıcısı, 7 hava yastığı ve daha fazlası sayesinde EuroNCAP “Safety Assist” değerlendirmesinde % 100 alan sınıfında tek. 

İleri güvenlik Teknolojisi Yeni Outlander'da şerit takip sistemi, çarpışma önleyicisi sistem, hız sınırlandırıcılı uyarlanabilir Cruise kontrol gibi ileri güvenlik özellikleri standart olarak sunulmaktadır. 

Konforlu Sürüş Çift bölgeli dijital klima, anahtarsız çalıştırma, 9 hoparlörlü Rockford Fosgate, Akıllı dört çeker, deri koltuklar ve çok daha fazlasıyla yolculuklarınız keyfe dönüşüyor. 

Çevreci ve Ekonomik Outlander 0,33 Cd katsayısı, Auto Stop&Go(AS&aG) ve 1515 kg’lık düşük ağırlığıyla Outlander 100 km’de ortalama sadece 6,7 litre yakıt tüketiyor. 155 g/km’lik emisyonu ile de iddialı.