Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HONDA CİVİC TOURER TÜRKİYEDE 2014 TE SATIŞTA

Japon otomotiv üreticisi Honda, kısa süre önce yenilediği Civic modeline geniş aileler için station wagon versiyonunu da ekledi.  Se...

Japon otomotiv üreticisi Honda, kısa süre önce yenilediği Civic modeline geniş aileler için station wagon versiyonunu da ekledi. 


Sedan karoserle Türkiye’de üretilen aracın station wagon versiyonu olan Tourer de, tıpkı hatchback versiyon gibi İngiltere’den getirilecek. 

2014’ün başı itibariyle pazara sunulacak olan araç, küçük hacimli dizel motorla sınıfının en iddialı bagaj hacmini bir araya getirmeyi hedefliyor. 

Koltuklar sihirli Farklı tasarımıyla dikkat çeken yeni Civic Tourer, 624 litre olarak açıklanan bagaj hacmiyle rakiplerine kök söktürmeye hazırlanıyor. 

Markaya özgü yukarı katlanır arka koltuklar da (sihirli koltuklar) yine araçta sunuluyor olacak. Koltukların katlanmasıyla birlikte ortaya çıkan yükleme hacmi de 1668 litreyi buluyor. 

Bagajın yükleme eşiği de hatchback kardeşine göre 137 milim alçaltılmış. Motor bir benzinli bir dizel olacak Kompakt sınıfta mücadele edecek olan araç, dünya çapında manuel şanzımanlı 1.6 litrelik i-DTEC dizel motor ve otomatik vitesle sunulan 1.8 litrelik i-VTEC benzinli motor seçenekleriyle satışa sunulacak. 

Motorlardan benzinli olan 140, dizelse 120 beygir güç üretiyor. Araçta kullanılan yeni adaptif amortisör sistemi (ADS) konforu zirvede tutabilmek için yüke ve sürüş koşullarına göre ayarlama yapıyor.BUGÜN GAZETESİ