Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW İ3 DÜNYA PRÖMİYERİ BUGÜN YAPILIYOR

BMW, geleceğin ulaşım ihtiyaçlarını öngörüyor, BMW i markasıyla geleceği bugünden şekillendiriyor.  Doğuştan elektrikli tasarlanan BM...

BMW, geleceğin ulaşım ihtiyaçlarını öngörüyor, BMW i markasıyla geleceği bugünden şekillendiriyor. 

Doğuştan elektrikli tasarlanan BMW i3 ve i8 modelleri ve elektrikli otomobil devrinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan akıllı uygulamaları ile BMW i, geleceğin ulaşımına yeni bir anlayış getiriyor. 

Heyecanla beklenen, tamamen elektrikli BMW i3'ün Dünya Prömiyer'i 29 Temmuz'a gerçekleşecek. 

DOĞUŞTAN ELEKTRİKLİ BMW i
Nüfusun giderek şehirlerde yoğunlaştığı dünyada, özellikle megaşehirlerde günlük hayat çileye dönüşmüştü. Mobilite ile ilgili olarak şehirlerde karşılaşılan güçlüklerin çözümü yeni bir otomobilden daha fazlasını gerektiriyordu. 

Buna BMW tarafından verilen yanıt "i Project" idi. Bu yaklaşım yeni bir otomobil konsepti, alternatif motor teknolojileri, yeni malzemeler ve akıllı mobilite hizmetlerinden oluşan bir stratejiyi içeriyordu. 

HEYECAN VERİCİ BİR SÜRÜŞ DENEYİMİ. BMW eDRIVE BMW'nin yenilikçi eDrive teknolojisi yıllar süren araştırma ve testlerin yanı sıra benzersiz, heyecan verici bir sürüş deneyimi sunan üç temel bileşeninin ürünü. 

Hızlanma sırasında son derece çevik elektrik motorunun ürettiği tüm tork uygulanır ve kesintisiz hızlanma, otomobilin kullanımını keyifli hale getirir. Yenilikçi akü teknolojisi ve akıllı motor yönetim sistemi otomobilin menzilini artırır ve performansını yükseltir. 

SÜPER HAFİF. SÜPER GÜÇLÜ
Karbon fiber bileşenler hafif otomotiv mühendisliğinde devrim yaratmanın yanı sıra BMW i otomobillerinin tasarımında da önemli bir rol oynadı. 

Karbon fiberin hafif, olağanüstü sağlam ve kolayca şekillendirilebiliyor olması, bu elektrikli otomobillerin aerodinamik yapılarının geliştirilebilmesini sağlayan daha karmaşık tasarım özelliklerinin kullanılmasını ve iç mekânda daha fazla ferahlık hissi sunulmasını sağladı. 

BMW i LIFE DRIVE MİMARİSİ
Tüm dünyadaki otomobil üreticileri mevcut modellerini elektrikli modellere dönüştürürken, sadece elektrikli otomobiller için üretilen BMW i LifeDrive mimarisi bir ilk. 

Monokok gövdeli otomobillerin aksine, LifeDrive mimarisi iki ayrı işlevsel birimden meydana gelir: Güçlü ve hafif karbon fiber yolcu bölümüne sahip Life modülü (Yaşam alanı modülü) ve yenilikçi eDrive teknolojisine sahip Drive modülü (Aktarma modülü). 

Bütün bunlar daha hafif ve menzili daha uzun bir otomobil, daha fazla güvenlik ve daha fazla sürüş keyfi ortaya koymak içindir.