Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ LANCİA YPSİLON 5 KAPI 32.300 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA

3 kapılı görünümü fakat 5 kapılı kompakt bir şehirli.Alan optimizasyonu,segmentinin en geniş bagajlarından biri ile dikkate değer genişlikt...

3 kapılı görünümü fakat 5 kapılı kompakt bir şehirli.Alan optimizasyonu,segmentinin en geniş bagajlarından biri ile dikkate değer genişlikte bir iç hacim sağlıyor.


Şaşırtıcı bir konforla süslenmiş kompakt bir şehir otomobili. Ypsilon Haziran’a özel 18.000 TL, 18 ay %0,54 faiz oranıyla Birmot'ta sizi bekliyor. Ypsilon değişiyor ama eşsiz kalmaya devam ediyor. 

Şehir otomobili mükemmelliğiyle, uyumlu ve kompakt bir alanda ekipman zenginliğini, özenli detayları ve kaliteli malzemeleri bir araya getirerek meydan okuyor. 3 m. 84 cm.’lik saf cazibe ve gerçek teknoloji. 

Ayrıcalıklarına karşı etrafındaki kimse kayıtsız kalamayacak ve erişilebilir olduğundan çok sayıda kişiye hitap edecek. 5 Kapılı Ypsilon, mutluluk demektir. Yumuşak hatlar, özenli malzemeler ve hassas işçilikle iç mekan size eşsiz bir duygu deneyimi sunuyor. 

Teknoloji daha mükemmel bir iç mekan konforu sunmaya katkıda bulunuyor. Tavan gürültüyü emerek yolculuk esnasında dikkate değer bir sessizlik sunuyor. Yarı otomatik vites kutusu DFN, sürüş konforunu, yakıt tasarrufunu ve CO2 emisyonunun azaltılmasını aynı anda sağlıyor.(TwinAir versiyonunda 97 g/km.) 

5 Kapılı Ypsilon iki farklı döşeme tipi sunuyor: Urban siyah ve Romantik kahve renklerde sunulan CastiglioR dokusunun büyüsüyle, moda ve stil sahiplerini cezbedecek. 

Lancia Ypsilon Gold versiyonunda aşağıdaki ekipmanlar sunulmaktadır: 
4 Hava yastığı  ABS+EBD (Elektronik Fren Güç Dağılımı)  Lancia Code (immobilizer)  Radyo Cd Mp3 Çalar + 6 Hoparlör  ESP Start&Stop (1.3 95 HP ve 0.9 85 HP versiyonları) Deri Direksiyon 
CastiglioR Koltuk Döşemeleri 

Ecochic Teknolojisi
Araç her durduğunda motoru otomatik olarak durduran ve kalkış esnasında yeniden çalıştıran Start&Stop sistemi sayesinde teknolojik ve ekolojik. 

Eco Trend: 
Yakıt tüketimini ve emisyonu azaltmaya yarayan ekonomik sürüş göstergesi. 

Smart Fuel: 
Geleneksel depo kapağı yerine beslemeyi kolaylaştıran ve gaz emisyonuna ve yakıt kaçağına son veren mekanizma. 

Magic Parking: 
Park yardımı ile fonksiyonel ve güvenli.(opsiyon olarak sunulur) 

İnteraktif: 
dokunmatik renkli ekranından ve direksiyon üzerindeki kumandalarla kullanılan Blue&Me TM Tom Tom Live entegre navigasyon sistemi (opsiyon), telefonun, navigasyonun ve Media Player’ın yönetilmesini sağlar. 

1.3 16V Multijet II 95CV S&S: • MultiJet motorların ikinci nesline ait. Etkileyici; 4000 devir hızında 95 HP maksimum güç çıkışı ve sadece 1500 devir hızında 200 Nm tork sağlıyor.  

Common Rail enjektörler, yakıt tüketimi, ekoloji, gürültü seviyeleri ve sürüş kabiliyeti alanlarındaki büyük bir fayda sağlıyor.  Start&Stop sistemi ile donatılmış ve Euro 5 yönetmeliklerine uyumlu olarak CO2 emisyonu sadece 99 g/km. 

 0.9 TwinAir 85HP MTA S&S: 
Çevre korumasından ödün vermeden maksimum performans ve minimum yakıt tüketimi arayanlara özel motor. Devrim niteliğindeki MultiAir teknolojisi sayesinde %10’a kadar daha fazla güç, %15’e kadar daha fazla tork ve %10’a kadar daha az CO2 emisyonu sağlıyor. Gösterge panelindeki ECO düğmesi ile yakıt tüketimini sınırlayabilir ve segmentinin en düşük CO2 seviyelerine erişebilirsiniz. MTA yarı otomatik şanzıman ile 0.9 Twinair'ın CO2 emisyonu sadece 97g/km. 

1.2 8V FireEvo II 69 HP Euro5:  Fire motorların en modern evrimi, sınıfının gerçek referans noktası… Şehir etrafında mükemmel çünkü 5500 devir hızında 69 HP ve 102 Nm tork üretiyor. Ayrıca, yeni Start&Stop sistemi, Euro 5 standartları ile uyumlu ve CO2 emisyonunu 120 g/km. 

Hemen bir Birmot showroom’una uğrayın Haziran ayı fırsatlarını kaçırmayın.