Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ DONANIM PAKETLİ DACİA DUSTER SATIŞA SUNULDU

Dacia, ülkemizde başarılı bir satış rakamına ulaşan SUV segment temsilcisi Duster modeline 3 yeni donanım paketi daha ekledi.  Daha ...

Dacia, ülkemizde başarılı bir satış rakamına ulaşan SUV segment temsilcisi Duster modeline 3 yeni donanım paketi daha ekledi. 


Daha önce satışta olan Ambiance ve Laureate paketlerini Ambiance New Age ve Laureate New Age olarak tekrar düzenleyen Dacia, ayrıca modelin Navigasyon donanımını standart olarak sunan Adventure paketini satışa sundu. 

Daha önceki donanım paketlerinde çok kısıtlı bir donanım sunan Duster, yeni paketlerinde de bu durumdan kurtulamadığı görülüyor. Modelin baz versiyonu olan Ambiance New Age paketinde sadece, sürücü ve yolcu hava yastığının yanısıra, ABS, fonksiyonel direksiyon ve sis farı standart olarak sunuluyor. 

Laureate New Age donanım paketinde ise Ambiance paketine ek olarak klima, yol bilgisayarı, ön kol dayama ünitesi ve alaşım jantlar standart olarak sunuluyor. 

4x2 ve 4x4 olarak iki farklı çekiş sistemi ile satışa sunulan Duster, ayrıca dizel motor seçeneğinde 90 ve 110 beygir olarak iki farklı motor hacmine sahip olarak 33.200 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.