Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKODA OCTAVİA RS NİN YENİ JENERASYONUNU TANITTI

Markanın geniş iç hacmi ve dev bagajıyla bilinen modeli olan Octavia, yeni nesil Golf GTI'da kullanılan benzinli, GTD'de kullanılan...

Markanın geniş iç hacmi ve dev bagajıyla bilinen modeli olan Octavia, yeni nesil Golf GTI'da kullanılan benzinli, GTD'de kullanılan dizel motorla tarihinin en güçlü modellerini pazara sunmak için gün sayıyor. 

Temmuzda Avrupa genelinde satışa sunulacak olan araç, spor bir otomobilin de geniş ve kullanışlı olabileceğini kanıtlıyor. Tüketimi yüzde 19 düşük Üçüncü nesil Octavia RS, tıpkı önceki versiyonlarda olduğu gibi hem sedan hem Combi isimli station wagon seçeneğine sahip olacak. 

Sedan model 590, Combi ise 610 litrelik bagaj hacmi vadediyor. İkinci nesil Octavia RS'lere göre yeni motorların yüzde 19 daha az yakıt tükettiği açıklandı. Önceki nesil RS'lerden benzinli model 7.5, dizelse 5.7 litrelik ortalama tüketime sahipti. 

Start-Stop ve fren enerjisi geri kazanım sisteminin standart olarak sunulduğu araçta 6 ileri DSG şanzıman da isteğe bağlı olarak satın alınabilecek. Saatte 248 kilometre sürate ulaşabiliyor 

Yeni Octavia RS'te kullanılan iki motor da 2 litrelik hacme sahip. 220 beygir güç üreten benzinli model, 6.8 saniyede 0'dan 100 km/s sürate ulaşıyor. 184 beygirlik dizelse 0-100 km/s ivmelenmesini 8.1 saniyede gerçekleştiriyor. 

Araçların ulaşabildiği maksimum hızlarsa sırasıyla saatte 248 ve 232 kilometre olarak belirlenmiş.BUGÜN