Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MİNİ COUNTRYMAN ALL4

İngilizler'in ünlü markalarından MINI, ürün gamını çeşitlendirmek adına geliştirdiği Countryman'e yeni bir versiyon ekliyor.  ...

İngilizler'in ünlü markalarından MINI, ürün gamını çeşitlendirmek adına geliştirdiği Countryman'e yeni bir versiyon ekliyor. 


Markanın ALL4 ismini verdiği 4 tekerlekten çekiş sistemi, artık Cooper versiyonuyla da sunulacak. 

Standart Cooper ve Cooper S arasındaki fiyat farkı yaklaşık 12 bin lira ve Cooper s Countryman ALL4 de 89 bin 950 liralık etiketle satılıyor. Bu fiyat farkı düşünüldüğünde yeni Cooper Countryman ALL4'ün 75-77 bin lira aralığında satılacağını söylemek yanlış olmaz. 

Hem otomatik hem manuel Hem 6 ileri manuel hem de 6 ileri otomatik şanzımanla sunulması planlanan araç, elektromanyetik merkezi diferansiyeliyle ön ve arka aks arasında sürekli değişken düzeylerde güç dağıtımına imkan veriyor. 

Bu sayede yol şartlarına göre tork hızlı ve hassas şekilde akslar arasına dağıtılıyor. Ortalama tüketim 6.9 litre Araçta kullanılan 1.6 litrelik benzinli motor, diğer MINI modellerindekinden farksız. 

122 beygir güç ve 160 nm tork (otomatik model 190 nm) üreten motor, aracı 0'dan 100 km/s sürate 11.9 saniyede (otomatik model 11.7 saniye) ulaştırıyor. Maksimum süratse saatte 184 kilometre (otomatik model 182 km/s) olarak kayıtlara geçmiş. Aracın manuel şanzımanla ortalama tüketimi de 6.9 litre olarak belirlenmiş. 

Otomatik vitesle bu rakam 7.5 litreye yükseliyor. Countryman'in 3 kapılı sportif versiyonu olan Paceman'in de ürün gamına bu motor eklenecek. BUGÜN GAZETESİ