Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ARABAM GARANTİDE KASKOSU YAPTIRANLAR %10, ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI YAPTIRANLAR %5 BONUS

Arabam Garantide'nin size özel hizmet ve teminatları ile kendinizi güvende hissedersiniz:  Eureko Sigorta Anlaşmalı Servislerinde...

Arabam Garantide'nin size özel hizmet ve teminatları ile kendinizi güvende hissedersiniz: 

Eureko Sigorta Anlaşmalı Servislerinde onarım süresi boyunca 'Sınırsız İkame Araç Hizmeti' Araç üzerinde anahtar unutulması sebebiyle aracın çalınması teminat altında Araç içerisindeki kişisel eşyalar 1.000 TL’ye kadar teminat altında 

0 yaş otomobillerde ilk yıl içindeki pert hasarlarda yeni ikame bedeli ödeme Eureko Sigorta geniş asistans hizmetleri Hasarsızlık koruma teminatı Yurt dışı teminatı Otomatik bedel artırımı Enflasyona karşı koruma Tam hasar ödeme (Eskime payı indirimi yoktur) 

Radyo/teyp ve cam onarım hizmeti Hasarsızlık indirimi Mini hasar uygulaması Yetkili servis uygulaması Ekonomik çözüm seçenekleri 

Bonus yükleme kampanyasından 16 Nisan 2013 tarihinden itibaren Garanti İnternet Şubesi’nden Arabam Garantide Kasko Sigortası veya Zorunlu Trafik Sigortası yaptıran ya da garanti.com.tr’den belirtilen ürünler için başvuruda bulunan ve ödemeyi Garanti Bonus Kartları, Flexi, Money ve Bonus Ticari kredi kartları ile yapan müşterilerimiz yararlanabilecektir. 

Kampanya kapsamında müşterilerimize Arabam Garantide Kasko Sigortası için %10, Zorunlu Trafik Sigortası için %5 Bonus yüklenecektir. Sadece kampanyaya dahil olarak belirtilen kartlara bonus yüklemesi yapılacaktır. 

Bonus yüklemesi, düzenlenen her yeni poliçe için geçerlidir. Yenilemeler kampanyaya dahil değildir. Poliçenin iptal edilmesi durumunda yüklenen bonus tutarının tamamı geri alınır. Kazanılan bonuslar yüklendikten sonra hemen kullanılabilecek olup, kullanılmayan bonuslar geri alınmayacaktır. 

Kasko filo üretimleri kampanya kapsamı dışındadır. Ödeme talimatı ile yapılan taksitli alışverişlerde; ekstre dönemine yansıyan her taksit tutarının Kasko Sigortası için %10’u, Zorunlu Trafik Sigortası için %5’i kadar bonus, harcama yapılan karta yüklenecektir. 

Kazanılan bonus tutarı, ilk provizyonun alındığı tarihte ilgili kredi kartına yüklenecektir. Sigortalı tarafından tercih edilmesi durumunda, sigorta sözleşmesinin yıllık dönemlerle yeniden değerlendirilmesi hakkı Eureko Sigorta A.Ş.’de saklı tutulmakla beraber, poliçe her yıl vade sonunda yenilenir.