Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKODA RAPİD SPACEBACK HATCHBACK

Alışılageldik hatchback tasarımı ile sportif çizgileri bir araya getiren Skoda Rapid Spaceback, yeni Golf’e benzemesiyle de dikkat çekiyor....

Alışılageldik hatchback tasarımı ile sportif çizgileri bir araya getiren Skoda Rapid Spaceback, yeni Golf’e benzemesiyle de dikkat çekiyor. 

Skoda’nın bu yeni modelini 2013 sonlarına doğru müşterilerinin beğenisine sunması bekleniyor. 2011 Cenevre Otomotiv Fuarı’nda tanıtılan VisionD konsepti ile benzer dokunuşlarla şekillendirilmiş Skoda Rapid Spaceback, konseptten 2 sene sonra trafiğe çıkacağı günü bekliyor. 

Sahip olduğu geniş arka cam ile oldukça farklı bir görüntü sunan Skoda Rapid Spaceback modeli, kompakt yapısı ile şehir içi kullanımında pratiklik sağlarken, uzun yol seyahatleri için daha büyük bagaj hacmi ve oturaklı tasarımı ile sedan model dikkat çekiyor. 

 Henüz sadece arka profilden bir fotoğrafı yayınlanan Skoda Rapid Spaceback modelinin hatchback bir otomobil olduğunu ancak profilden bakarak anlamak mümkün. 

Rapid sedan modeline göre daha düşük bagaj hacmi sunan Rapid Spaceback, 548 litrelik yükleme kapasitesi vaad ediyor. Rapid Spaceback’in iç genişliği ise sedan modelle aynı kalıyor. Genç müşterilerin ilgisini çekmek adına maskülen ve etkileyici iç ve dış tasarıma sahip olan Rapid Spaceback modelinin iç malzeme kalitesi ise göz dolduruyor. 

 Skoda Rapid Spaceback modelinin satış fiyatının ise sedan model ile aynı seviyelerde, yaklaşık 32.000 TL civarında olması bekleniyor.