Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MOBİL TAKİP OPERATÖRÜ FİLOTÜRK

FİLOTÜRKTEN Türkiye'de ilk kez; Herşey dahil Paketler için ödenecek aylık ücretlere kdv dışında, herşey dahildir. Abonelik süresinc...

FİLOTÜRKTEN Türkiye'de ilk kez; Herşey dahil Paketler için ödenecek aylık ücretlere kdv dışında, herşey dahildir. Abonelik süresince herhangi bir başlık altında hiçbir ekstra bedel talep edilmiyor. 

Taahhütsüz Abonelik başladığında herhangi bir kullanım süresi taahhüdünde bulunulması gerekmemektedir. Herhangi bir nedenle aboneliği sonlandırmak istendiğinde sadece sözleşmede belirtilen demontaj bedeli alınacaktır. 

Süresiz ve Koşulsuz Garanti Abonmanlık hizmet bedelini düzenli olarak ödeyen FiloTürk müşterileri Süresiz ve Koşulsuz Garanti uygulamasından yararlanabilecektir. 

Sebebi ne olursa olsun arızalanan birimleri (aksesuarlar hariç) veya servis gerektiren bütün işlemlerinin hizmet bedeli FiloTürk tarafından karşılanacaktır. 

Kullandıkça Daha Az Öde Abonelik bedelini düzenli olarak ödeyerek hizmet almaya devam eden FiloTürk müşterileri için kullandıkça azalan aylık hizmet bedeli ile, özel bir sadakat programı sunulmaktadır.Üstelik günde 1 TL ye araç takip paket fiyatı.

Daha fazla detay filoturk web sitesinde