Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BONUS'A ÖZEL KIŞ LASTİKLERİNDE +5 TAKSİT VE 2 AY ERTELEME

Kampanya 1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Bonus üyesi Bridgestone , Lassa, Continental, Goodyear, Michelin, Petlas, Pirelli ,Yokohama...

Kampanya 1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Bonus üyesi Bridgestone,Lassa, Continental, Goodyear, Michelin, Petlas, Pirelli ,Yokohama ve Lastik VS. bayi/satış noktalarında geçerlidir. 

Kampanyada bayiler POS üzerinden 1 - 7 taksit arasını tuşladıklarında +5 taksit alıyor olacaktır. Müşteriler isterse hem +5 taksit ve 2 ay erteleme isterlerse yalnızca birisinden faydalanabiliyor olacaklardır. En fazla taksit sayısı 12 dir. 

Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Visa ve diğer banka bonusları ve ticari kartlar dahil, Paracard, Shop&Miles, Miles&Smiles Kredi Kartı, American Express, ekspress limit, bonus kullanımları, sanal kart ve mail order işlemleri dahil değildir. 

 Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için "EVET LASTİK" yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndermeleri gerekmektedir. Flexi için kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır. 

 Kampanyadan yararlanmak isteyen kartlar açık ve kullanılabilir statüde olmalıdır. Kampanyadan faydalanmak için işlemler mutlaka Garanti POS'undan geçmelidir. Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.