Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SHELL AUTOGAS DAN LPG ALIMLARINDA % 5 YAKIT HEDİYE

31 Aralık 2012 tarihi ne kadar kampanyaya katılan Club Smart üyesi ve Otogaz ürünü satan Shell istasyonlarında, Club Smart veya Money Clu...

31 Aralık 2012 tarihine kadar kampanyaya katılan Club Smart üyesi ve Otogaz ürünü satan Shell istasyonlarında, Club Smart veya Money Club üyesi kartlarla yapılan 50 TL ve üzeri otogaz alımlarında % 5 yakıt hediye

Kampanyaya katılım için kayıt ön koşulu olmayıp Kampanya süresi boyunca %5 olarak verilecek olan yakıt hediyesi en fazla 20TL (KDV dahil) değerinde olabilir.  

Kampanya süresince tek seferde yapılan her 50TL ve üzeri Shell Autogas alımları için %5 değerinde Smart Puan kazanılacaktır.  Club Smart kapsamında kazandırılan standart Smart puanlar %5 yakıt hediyesine dahildir. 

Tüm alımlar mutlaka Smart POS terminali üzerinden ve tek bir kart ile yapılmalıdır. Kazandırılan ekstra Club Smart puanlar, 8 Ocak 2013 tarihinde alım yapılan karta yüklenecek olup, kullanılmayan Club Smart puanlar 28 Şubat 2013 tarihinde silinecektir. 

Shell Club Smart Extra, Gold Extra Card ,TOFED , Taksi kartlar kampanya kapsamında değildir. Kampanya kapsamında Shell Club Smart Card başvuru formu genel şartları geçerlidir.

Daha fazla detay shell web sitesi shell yetkili akaryakıt istasyonlarında