Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ BMW 3 SERİSİ 39 900 EURODAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA

TwinPower Turbo motor, 8 ileri otomatik şanzıman gibi birçok yeni teknolojiyle hayatınızı daha keyifli hale getiren Yeni BMW 3 Serisi, şimd...

TwinPower Turbo motor, 8 ileri otomatik şanzıman gibi birçok yeni teknolojiyle hayatınızı daha keyifli hale getiren Yeni BMW 3 Serisi, şimdi de Technology paketiyle, 39.900 Euro'dan başlayan fiyatlarla Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları'nda sizleri bekliyor. 


Yeni kuşak BMW 3 Serisi Sedan, işte bu nedenle tasarım özelliklerini bireysel tarzınıza uyarlıyor. BMW Modern, Sport ve Luxury ile, yeni BMW 3 Serisi’nin belirli bir özelliğini vurgulamaya odaklanan üç ek tasarım seçeneği arasından tercihinizi yapabilirsiniz. 

Otomobilinizin modern, sportif veya klasik karakterini vurgulamak ister miydiniz? Üç BMW tarzı da bu yarışın favorileri ve kazanını sizin kişisel tarzınız belirliyor. Hızlanma ve dayanıklılık: motor ve şanzıman teknolojisi. Atletik bir tasarım, güçlü motorlar ve etkileyici verimliliğiyle yeni BMW 3 Serisi gerçek bir safkan. 

Sporcu genleri her yolda ve kat edilen her bir kilometrede kendini gösteriyor. Aynı zamanda yakıtı çok verimli kullanıyor olması, yeni BMW 3 Serisi’nin sıra dışı bir araç olmasını sağlıyor ve performans/yakıt tüketim oranı bakımından da onu sınıfının en iyisi yapıyor. 

Yeni 8 ileri otomatik şanzıman, opsiyonel viteslerin sorunsuz ve neredeyse hissedilmeden değiştirilmesini sağlıyor. Dişli oranları o kadar hassas ayarlanmış ki, devir sayacına göz atmak, vites değişikliğinin ne kadar hızlı ve yumuşak yapıldığını görmek için yeterli oluyor. 

Her zaman ve her viteste, şanzıman motorla mükemmel şekilde işbirliği yaparak gücünü ve verimliliğini tam olarak göstermesini sağlıyor. Özellikle uzun iletim oranına sahip sekizinci vites, yüksek hızda hem motor gürültüsünü hem de yakıt tüketimini azaltıyor. 

Şanzıman, sürüş konforu ve dinamik beceri toplamını en üst düzeye çıkarıyor. Olağanüstü güç aktarımı ve üstün verimliliğin benzersiz birlikteliği, aynı zamanda BMW TwinPower Turbo teknolojisine sahip benzinli motorların gücünü oluşturuyor. 

Bu, TwinScroll turboşarjı, Valvetronic, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon’la birleştiriyor. Bu yenilik paketi ile örneğin BMW 328i 4 silindirli, benzinli TwinPower Turbo motoru 254 bg güç ve otomatik şanzıman 100 kilometrede yalnızca 6.3 litre yakıt tüketimi ile sınıfının en iyisi. 

Yeni BMW3 Serisi Sedan’ın olağanüstü dinamik performansı ile her sürüşü birinci sınıf bir spor etkinliğine dönüştürüyor 

Daha fazla detay borusanotomotiv yetkili satıcıları ve BMW web sitesinde