Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PAMUKKALE TURİZM FIRSAAT SEFERLERİ BAŞLADI

PAMUKKALE’DE DİNAMİK FİYAT DÖNEMİ 2 AYRI KAMPANYAYLA BAŞLADI  KAMPANYA 1: "HEMEN AL" HEMEN AL FİYATLANDIRMA SİSTEMİ – HER...

PAMUKKALE’DE DİNAMİK FİYAT DÖNEMİ 2 AYRI KAMPANYAYLA BAŞLADI 
KAMPANYA 1: "HEMEN AL" HEMEN AL FİYATLANDIRMA SİSTEMİ – HER SEFERDE İLK 12 KOLTUK DAHA AVANTAJLI 
Araçta satılan koltuk sayısına göre değişen fiyatlandırma sistemidir. Fiyatlar basamaklı sistemle düşük fiyatla başlar ve koltuk satışı arttıkça fiyat artmaya başlar. 
Belirlenen tarihler arasında tüm otobüslerde ve tüm seferlerde geçerlidir. Hemen Al fiyatları zamana göre değil sadece satılan koltuk sayısına göre şekillenir. 
Araç hareket saatine göre fiyatlarda bir değişim olmayacaktır. Koltuk numarası ve sırası önemli değildir. 

KAMPANYA-2
FIRSAAT SEFERLERİ – İLK 16 KOLTUĞU DAHA AVANTAJLI ÖZEL SEFERLER 
 “FırSaat” Seferleri, araçtaki koltukların satış sayısına göre avantajlı fiyatlar sunan seferlerdir. “FırSaat” Seferleri, özel olarak “FırSaat” logosuyla belirlenerek satışa sunulmaktadır. 

“FırSaat” Seferlerinde fiyatlar zamana göre değil sadece satılan koltuk sayısına göre şekillenir. Araç hareket saatine göre fiyatlarda bir değişim olmayacaktır. Koltuk numarası ve sırası önemli değildir. 

FIRSAAT SEFERLERİ KURALLARI 
1- FırSaat Seferleri, her gün belirli saatlerde FırSaat logosuyla işaretlenmiş fiyat avantajı sunan seferlerdir. 
2- Her FırSaat seferinde, ilk 16 koltuk basamaklı fiyat sistemi ile normal satış fiyatının altında avantajlı olarak fiyatlandırılır. Aynı araçta satılan ilk 16 koltuk sonrasındaki tüm koltuklar normal satış fiyatı ile fiyatlandırılır. 
 3- FırSaat seferlerinde avantajlı fiyatlar satışı yapılan koltuk sayısına göre uygulanmaktadır. Koltuk numarası ve sırası önemli değildir. 
4- FırSaat Seferlerinde fiyat avantajlı satın alınan biletler iptal ve iade edilemez. Açığa alınabilir. 
5- Tarih ve saat değişikliği yapılan FırSaat Seferi avantajlı biletleri, biletin aktarıldığı yeni seferin fiyat basamağı ile fiyatlandırılır. Yeni seferin fiyat basamağı yüksekse fiyat farkı bilet sahibinden tahsil edilir. 
 6- FırSaat Seferlerindeki avantajlı fiyatlardan yararlanabilmek için Pamukkart üyesi olmak zorunludur. 
7- FırSaat Seferleri www.pamukkale.com.tr web sayfasından toplu olarak yada online işlemler sırasında sorgu ekranında ilgili seferlerin başlığında özel logosuyla işaretlenmiş olarak görülebilir

Daha detaylı bilgi pamukkale turizm web sitesi ve pamukkale turizm bilet satış noktalarında