Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TÜM FİAT MODELLERİNDE KAÇIRILMAYACAK TEMMUZ KAMPANYASI

Temmuz ayında yok yok! Şimdi tüm Fiat otomobiller "Peşin Fiyatına 0 Faizli Kredi" ile çok cazip.  Şimdi Fiat showroomlarına u...

Temmuz ayında yok yok! Şimdi tüm Fiat otomobiller "Peşin Fiyatına 0 Faizli Kredi" ile çok cazip. 

Şimdi Fiat showroomlarına uğrayın, hayalinizdeki Fiat otomobiline peşin fiyatına ister 18.000 TL 18 ay % 0 faiz ister 30.000 TL 3 yıl 0.79 % faizli farklı kredi seçenekleri ile sahip olun. 

Üstelik ailenizin otomobili Linea’larda Temmuz ayında KDV Yok! Siz istediğiniz Linea’yı alın, KDV’sini Fiat ödesin.(Kampanya yalnızca Linea, Linea Classic ve Yeni Linea modellerinde geçerli olup, kampanya kapsamında KDV tutarı kadar indirim uygulanmaktadır) 

Hayatınızı hızlandıran, sınıfının en eğlenceli otomobili Yeni Fiat Punto’da ise Temmuz ayında 29.180 TL’den başlayan çok özel fiyatlar Fiat showroomlarında sizi bekliyor. 

Sportmen ruhunu kendine has çizgilerinde saklayan Fiat Bravo’ya ise 38.350 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. 

Üstelik bu ay Fiat Bravo alan da, aldıran da kazanıyor. Tek yapmanız gereken Facebook üzerinden “Bravo Alana Bravo ” uygulamasına girip,formu doldurmak.İster siz alın 1.500 TL indirim kazanın, ister arkadaşınıza aldırın, hem arkadaşınız 1.500 TL indirimle aracını alsın, hem de siz “oto koruma” hizmeti kazanın. 

TİCARİDE KURALLARI DEĞİŞTİREN KAMPANYALAR TEMMUZ’DA DA DEVAM EDİYOR 
Temmuz ayında yok yok! 3 yıl’a varan vade ve 417 TL’den başlayan taksitlerle FAİZ de yok, ÖTV de yok. 

Şimdi Fiat showroomlarına uğrayın, ister 15.000 TL 3 yıl % 0 faiz ister 20.000 TL 2 yıl % 0 faiz isterseniz de 30.000 TL 3 yıl 0.63 % faizli farklı kredi seçenekleri ile Fiat ticari araçlara sahip olun.

İster kredili ister nakit alın Fiorino Combi, Fiorino Combimix, Doblo Classic Combi ve Yeni Doblo Combi modellerinde ÖTV’yi de ödemeyin!

Üstelik Doblo Classic Combi ve Fiorino Combi modellerinde ekstra1000TL indirimle bu yazın en cazip fırsatından yararlanabilirsiniz. 

Yolcuların da sürücülerin de bir numaralı tercihi olan Ducato Minibüs'te de % 13 indirim ile bu yaz seyahatleriniz keyifli ve konforlu geçecek. 

Üstelik nakit alımlarda; tüm ticari araçlarda ilave % 6 indirim FIAT Showroomlarında sizi bekliyor. Ducato minibüs Temmuz ayı boyunca dev indirim fırsatıyla Fiat showroom'larında. 3 yıl 0 faizli kredi yada 14.000 TL indirim ve 60.680 TL'den başlayan fiyatlarla.

Tüm kampanyalarla ilgili detaylı bilgi fgiat web sitesi ve fiat yetkili satıcılarında