Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CİTROEN C-ELYSEE’Yİ KASIM 2012’DE TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULACAK

Citroen Türkiye, yeni kompakt sedanı C-Elysee’yi Kasım 2012’de Türkiye’de satışa sunacağını duyurdu.  Yapılan açıklamaya göre Türkiye, C...

Citroen Türkiye, yeni kompakt sedanı C-Elysee’yi Kasım 2012’de Türkiye’de satışa sunacağını duyurdu. 

Yapılan açıklamaya göre Türkiye, C-Elysée modelinin satışa sunulacağı ilk ülke olacak. Bu yılın son çeyreğinde ticarileşecek Citroen C-Elysee, ilk kez 2012 İstanbul Auto Show’da kamuoyu önüne çıkacak. 

4.43 m uzunluğa, 1.71 m genişliğe,1.47 m yüksekliğe ve 2.65 m.lik dingil mesafesine sahip Citroën C-Elysée’nin, uzun süreli ve yüksek kilometreli kullanımlara dayanacak şekilde tasarlandığı, tasarım sürecinde farklı ülkelerdeki zorlu yol koşulları da dikkate alınarak yerden yeterince yüksek bir gövdeye ve ek gövde altı korumasıyla üretildiği belirtiliyor. 

Citroen Türkiye’den yapılan açıklamada yeni 1.2 lt 72 HP güç, 110 Nm tork üreten benzinli motorun 5 lt/100 km tüketim ortalamasına ve 115 g/km CO2 salınımına sahip olacağı ifade ediliyor. 

Bu motor, 5 ileri manuel veya otomatik şanzımanla alınabilecek. Yapılan açıklamada diğer motor seçeneği olarak 1.6 HDi turbodizel 92 HP’nin bulunacağı ve bu motorun 4.1 lt/100 km ortalama tüketim ile 108 g/km’lik CO2 salınım değeri sunacağı belirtiliyor. 

Daha fazla detay citroen web sitesi ve citroen yetkili satıcılarında