Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ADİOS CARD İLE ULUSOY SEYAHATLERİNİZDE HER YÖNE GİDİŞ-DÖNÜŞ OTOBÜS BİLETİ 39 TL PUAN

1 Haziran - 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında ulusoy veya varan turizmden alacağınız gidiş dönüş bilet alımlarınızda 39 TL lik adios puan ...

1 Haziran - 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında ulusoy veya varan turizmden alacağınız gidiş dönüş bilet alımlarınızda 39 TL lik adios puan hediye

Kampanyaya Varan ve Ulusoy firmalarının Türkiye içindeki tüm seferleri dahildir.
Kampanya biletleri 31 Temmuz 2012 tarihine kadar alınmalı, 1 Haziran - 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında kullanılmalıdır. Bu tarihler dışında alınacak ve kullanılacak biletler kampanya dışında kalacaktır. 

Kampanya, sadece Yapı Kredi Seyahat Hattı üzerinden alınacak olan otobüs biletleri için geçerli olacaktır.  Kampanya, bilet satışına açılmış olan seferler için geçerlidir. 

Yapı Kredi Seyahat Hattı'na 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nı aradıktan sonra 5'i tuşlayarak ulaşılmaktadır. Kampanyada ödeme gidiş-dönüş biletleri için 39 TL karşılığı olan 7.800 tutarındaki puan kullanımıyla gerçekleşecektir. (Nakit veya kredi kartı ile ödemeler kampanyaya dahil değildir.) 

Kampanya dahilinde 1 kişi (kart sahibi) en fazla 4 adet gidiş-dönüş bilet alabilir. Kampanya dahilinde alınacak 1 adet gidiş-dönüş biletin normal satış fiyatı en fazla 150 TL değerinde olabilir. 

Bu fiyatlar üzerinde satış fiyatı olan biletler kampanyaya dahil değildir.

Daha fazla detay adioscard web sitesinde