Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SİGORTA YAPTIRANA NİSSAN MİCRA KAZANMA FIRSATI

15 Mart-14 Haziran 2012 tarihleri arasında, Sompo Japan Sigorta'dan sigorta yaptıran herkes, çekilişle her ay Nissan Micra kazanma şansı...

15 Mart-14 Haziran 2012 tarihleri arasında, Sompo Japan Sigorta'dan sigorta yaptıran herkes, çekilişle her ay Nissan Micra kazanma şansı yakalıyor!

Siz de Sompo Japan acentelerine ya da Finansbank, Fibabanka, Tekstilbank şubelerine gelin; kasko, konut, trafik, iş yeri, ferdi kaza poliçelerinden dilediğinizi yaptırın,

her 100 TL'lik poliçe için bir çekiliş hakkı kazanın. Noter huzurunda yapılacak çekilişle, her ay bir Nissan Micra sahibi olma fırsatını yakalayın.

Talihliler 1. çekilişte 29.05.2012, 2. çekilişte 28.06.2012, 3. çekilişteyse 27.07.2012 tarihinde Akşam Gazetesi'nde duyurulacaktır.

Ayrıntılı bilgi sompo japan sigorta web sitesi ve sompo japan sigorta acentelerinde

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA
Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının en ekonomiği olan Nissan Micra ile gezerken harcadığınız benzini dert etmenize gerek yok.

Nissan Micra, sizi şehrin her köşesiyle tanışmaya davet ediyor. Sınıfının en kısa dönüş yarıçapına sahip** Nissan Micra, hareket etmenizi kolaylaştırıyor.
*1.2 M/T versiyonunun şehirdışı ortalama yakıt tüketim değeridir (lt/100 km)
**4,5 mm dönüş yarıçapı

ŞEHİRDE YAŞAMANIN KOLAYI
Nissan Micra, performans ve yakıt ekonomisi özelliklerinin yanında sahip olduğu teknolojiyle de şehir hayatını kolaylaştırıyor.
Yol bilgisayarı, Bluetooth, MP3 bağlantı ünitesi gibi daha birçok özellikle Micra, hep aradığınız şehir otomobili.
Nissan Micra üstün güvenlik özellikleriyle de her zaman ön planda.
ABS, EBD, Brake Assist, ön, yan ve perde hava yastıkları (6 adet) ile ESP gibi donanımlar Micra'nın tüm versiyonlarında standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok