Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

INFINITI EMERG-E CONCEPT

INFINITI, EMERG-E isimli yeni konsept spor otomobilini 82’nci Uluslararası Cenevre Motor Show’da gözler önüne serdi. INFINITI’nin teknoloji...

INFINITI, EMERG-E isimli yeni konsept spor otomobilini 82’nci Uluslararası Cenevre Motor Show’da gözler önüne serdi.

INFINITI’nin teknolojik geleceğine ışık tutan yeni konsepti EMERG-E, daha önce hiçbir otomobilin yaratım aşamasında görülmemiş bir yeniliğe de imza atıyor.

Avrupa’da geliştirilen ilk Infiniti modeli olma özelliğini taşıyan INFINITI EMERG-E, gelecekteki elektrikli süper spor sınıfın nasıl olacağına ilişkin ipucu veriyor. Ortaya yerleştirilmiş çift elektrik motor (402 hp), otomobilin sadece 4 sn içerisinde 100 km/s’lik bir hıza ulaşmasını sağlıyor.

Infiniti’nin geleceğine ışık tutan yeni konsepti EMERG-E, markanın özgün ve uzun soluklu yüksek performanslı araç üretme yönündeki arayışında yer bulacak çok sayıda yeni teknolojiyi bünyesinde barındırıyor.

İlklerin otomobili: INFINITI EMERG-E

INFINITI EMERG-E, yüksek performanslı motoru ortaya yerleştirilmiş ilk Infiniti spor otomobili olmakla birlikte, segmentinde ilk kez uygulanan tasarım öğeleriyle de markanın tasarım diline yenilik getiriyor.

INFINITI EMERG-E aynı zamanda Avrupa’da geliştirilen ilk Infiniti modeli olma özelliğini taşıyor. Orta konuma yerleştirilmiş ikiz 402 hp (300kW) elektrik motorları, bu spor otomobilin sadece 4 sn içerisinde 0-100 km/s’lik bir hızlanma performansı sergilemesini sağlıyor. Bu heyecan verici performansın yanı sıra, yeni konsept şehir içinde 48 km’yi aşan bir mesafede sıfır emisyon ile ilerliyor.

Ayrıca mesafe artırıcı benzinli motor, ikiz elektrikli motor ile birlikte çalıştığında sadece 55g/km CO2 emisyonu sunuyor. 3 silindirli menzil artırıcı motorun da devreye girmesi ile toplam menzil 500 km’ye çıkıyor.

Daha fazla detay infiniti web sitesi ve infiniti facebook sayfasında

Hiç yorum yok